noodles volos banner

Ο Στέφανος από την Κιβωτό του Κόσμου ξεχωρίζει στις υποδομές μπάσκετ της Νίκης

Κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου» στο Διμήνι, βρέθηκαν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του μπάσκετ της Νίκης Βόλου και οι παίκτες της ομάδας Ζήσης Καφάσης, Στέφανος Διγενής, Μανώλης Αναγνωστόπουλος.

Τα μέλη της Διοίκησης κι οι παίκτες, μοίρασαν φανέλες, φόρμες και μπάλες στα παιδιά, καθώς και εισιτήρια για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Νίκης Βόλου στη Γ’ Εθνική με τον ΑΣΑΑ Ζέφυρος ’02 την περασμένη Κυριακή, δίνοντάς τα την ευκαιρία να παραβρεθούν στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου της Ν. Ιωνίας.

1niki basket kivotos

Από την επίσκεψη της μπασκετικής Νίκης στην Κιβωτό του Κόσμου

Η διοίκηση της μπασκετικής Νίκης έχει προχωρήσει σε μία αξιέπαινη κίνηση, αφού φιλοξενεί δωρεάν στις προπονήσεις των υποδομών της.

Ένα απ’ αυτά τα παιδιά είναι και ο Στέφανος, που στα 15 του και με ύψος 1.78 δείχνει ότι έχει πολλά προσόντα, όπως δύναμη και αλτικότητα, και πραγματικά ξεχώρισε και στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η Νίκη στη Λάρισα.

Ο Στέφανος (κεντρική φωτό) προέρχεται από την Κιβωτό του Κόσμου στην Αθήνα, η οποία έχει δημιουργήσει δικιά της ομάδα στο Δ’ Τοπικό της Αθήνας και έχει εκεί δελτίο, αλλά τον τελευταίο μήνα φιλοξενείται στην αντίστοιχη δομή του Βόλου. Αν παραμείνει εδώ, η διοίκηση σκέφτεται να του εκδώσει δελτίο, αφού πρόκειται πραγματικά για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο νεαρό παίκτη, που έχει εντυπωσιάσει άπαντες μέσα στην ομάδα.

11filiko niki stefanos

Ο Στέφανος και οι υπόλοιποι παίκτες της Νίκης ακούν τις οδηγίες από τον Ανδρέα Τσιριγωτάκη σε φιλικό που έδωσαν οι πιτισρικάδες της Νίκης στη Λάρισα 

 

Last modified onTuesday, 17 October 2017 15:04