noodles volos banner

Παρασκευάς: «Μπορούμε το πέντε στα πέντε»

Ένα σερί νικών που θα επιτρέψει στη Μεταμόρφωση να βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον και την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της να είναι πιο ήρεμοι, πιστεύει ότι χρειάζεται η ομάδα του, ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Παρασκευάς. Μάλιστα όπως δηλώνει μιλώντας στο magnesiasports το πρόγραμμα ευνοεί τους κιτρινόμαυρους για κάτι τέτοιο.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Σιάτιστα, η Μεταμόρφωση θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να προσπαθήσει να πάρει συνεχόμενα ροζ φύλλο.

«Έχουμε ένα πρόγραμμα που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Μπορούμε ακόμη και το πέντε στα πέντε στα επόμενα ματς, αφού δίνουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας και δύο εκτός», δηλώνει ο Βολιώτης πάουερ φόργουορντ και συνεχίζει: «Αρχικά βλέπουμε το παιχνίδι με τη Σιάτιστα και τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς. Θεωρώ ότι και τα τρία ματς της πεντάδας στην έδρα μας πρέπει να κερδίσουμε, αλλά μπορούμε να πάρουμε και δύο διπλά σε Βόνιτσα και Γρεβενά. Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε σίγουρα θα είμαστε πιο ήρεμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εξαρτάται καθαρά πιστεύω από εμάς και από την απόδοση μας στο παρκέ, το αν θα καταφέρουμε να ξεκαθαρίσουμε από τον πρώτο γύρο κάποια πράγματα και να νιώθουμε πιο άνετα για την παραμονή μας».