noodles volos banner

Ξεκίνησε η σεζόν για τις Ακαδημίες μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Με κεντρική φιλοσοφία το σύνθημα «παίζω-διασκεδάζω-μαθαίνω» ξεκίνησαν οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα υποδομής καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Επιδίωξη του βολιώτικου συλλόγου είναι να φέρει τα παιδιά της περιοχής κοντά στον αθλητισμό και να γνωρίσουν το μπάσκετ από διακεκριμένους προπονητές- γυμναστές με απώτερο σκοπό την ανάδειξη και προώθηση ταλέντων στις αγωνιστικές ομάδες.

Επίσης, μέσα από τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει το μπάσκετ και τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του αθλήματος, οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να μεταδώσουν στους εκκολαπτόμενους καλαθοσφαιριστές τις αξίες του αθλητισμού και να βοηθήσουν στη διαμόρφωση χαρακτήρων στην πιο ευαίσθητη ηλικία τους. Για τον σκοπό αυτό στην ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου διδάσκουν έμπειροι προπονητές και καθηγητές φυσικής αγωγής. Προπονητές για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο υπεύθυνος της ακαδημίας Θανάσης Κασαπίδης, ο καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση Γιάννης Στεργιόπουλος, ο καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση Απόστολος Καμακάς και ο τελειόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση Γιώργος Οικονόμου.

Οι προπονήσεις της ακαδημίας πραγματοποιούνται καθημερινά στα κλειστά γυμναστήρια του 2ου και 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας.

Λειτουργούν τμήματα για αγόρια και κορίτσια που καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες από 6 έως 18 ετών (τζούνιορς, προμίνι, μίνι, παμπαίδων-παγκορασίδων,παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων).

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι καινούργιες εγγραφές για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 1999-2008 που επιθυμούν να ενταχθούν στην ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» στην οδό Μαιάνδρου 14 με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2421060320 καθημερινά 10:00-14:00 και 19:00-21:00, όπως και στον υπεύθυνο προπονητή ακαδημιών Θανάση Κασαπίδη (κιν. 6947303850). και 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας.