noodles volos banner

Έρχεται Ελλάδα για την Εθνική ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο summer league του Λας Βέγκας με τους Μπακς επιβεβαιώνοντας πόση μεγάλη πρόοδο έχει παρουσιάσει από πέρσι. 

Αν κι έχει ψηλώσει δύο πόντους (έφτασε τα 2,11μ.) και πήρε γύρω στα 12-13 κιλά σε μυϊκό όγκο από πέρσι, ο 19χρονος άσος χρησιμοποιήθηκε πολύ σαν πλέι μέικερ και άρεσε. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ένας εκ των κορυφαίων γκαρντ όλων των εποχών και πλέον προπονητής του στο Μιλγουόκι, ο Τζέισον Κιντ.
«Είχαμε δει την άνεση που έχει με την μπάλα στα χέρια στις προπονήσεις και το δοκιμάσαμε και στο summer league. Του δίνουμε σιγά-σιγά τη δυνατότητα να οργανώνει πολλές επιθέσεις. Όταν έχεις τον Γιάννη, μπορεί να παίξει πόιντ γκαρντ, σούτινγκ γκαρντ, τριάρι ή τεσσάρι. Του αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και να βρίσκει τους συμπαίκτες του. Μπορούμε να τον βάλουμε και στο λόου ποστ και να εκμεταλλευτούμε το ύψος του για να τελειώσει φάσεις ή να μοιράσει την μπάλα σε νταμπλ τιμ. Ο Γιάννης θέλει να γίνει πολύ καλός. Είναι εμφανές πόση πρόοδο έχει παρουσιάσει από πέρσι και είναι σαφές πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο», δήλωσε ο Κιντ.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε τα ξημερώματα με τους Μπακς, καθώς αποχώρησε από το Λας Βέγκας για να πάρει το δρόμο προς την Ελλάδα, μιας και την Τρίτη αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.