noodles volos banner

Tελικό Κυπέλλου στο Ηράκλειο θέλει η ΕΟΚ

Στο κλειστό του Ηρακλείου «Δύο Αοράκια» επιθυμεί η ΕΟΚ να διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ Ανδρών, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην πόλη της Κρήτης. Το συγκεκριμένο κλειστό γήπεδο πληροί όλες τις προδιαγραφές (χωρά 5.200 θεατές) και ο κόσμος του Ηρακλείου έχει αποδείξει πως αγαπά το μπάσκετ και αγκαλιάζει το άθλημα. Εκεί θα γίνει, άλλωστε, και το προσεχές καλοκαίρι του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, αλλά πιθανότατα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2015.

Οι τοπικές αρχές φαίνεται να συναινούν στη διεξαγωγή του τελικού στην πόλη. Άλλωστε η ανακοίνωση έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του αντιπροέδρου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Κώστα Μπαντουβά, του προέδρου της ΕΚΑΣΚ Μπάμπη Μαρκάκη και του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΟΚ, ενώ φυσικά θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες επαφές με την αστυνομία και τις ομάδες.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι του τελικού, που στο καλεντάρι έχει τοποθετηθεί στις 9 Φεβρουαρίου, θα προκύψει από τους νικητές των ημιτελικών Άρης-Πανιώνιος και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή (22/12) και Δευτέρα (23/12) αντίστοιχα.