noodles volos banner

Καπουρνιώτης: «Πρώτη φορά παίξαμε τόσο καλό μπάσκετ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το μεγάλο αποτέλεσμα στη Λάρισα κόντρα στην Ολύμπια, ήταν μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Καπουρνιώτης. Και όχι άδικα βέβαια, αφού είδε τις παίκτριες του να πραγματοποιούν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.

«Δεν είναι μόνο η νίκη. Είναι και η εμφάνιση που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει αισιοδοξία και κουράγιο για τη συνέχεια», τόνισε αρχικά στο magnesiasports ο Βολιώτης τεχνικός.

«Υπάρχει πίστη από όλες τις παίκτριες, από τη μία για την άλλη και απόλυτη εμπιστοσύνη. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, η ψυχολογία πλέον άλλαξε και πιστεύω ότι πλέον η ομάδα πήρε μπροστά. Πρώτη φορά παίξαμε τόσο καλό μπάσκετ. Τα κορίτσια παίζουν η μία για την άλλη και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Έχουν βρει ρυθμό, έχουν πάρει ρόλους μέσα στο γήπεδο και πλέον η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της. Πετύχαμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη μας και θέλουμε ανάλογη συνέχεια. Μπορούμε να ανατρέψουμε κάποια πράγματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στο δεύτερο γύρο».

Last modified onSunday, 08 December 2013 16:48