noodles volos banner

Διψασμένη Νίκη για "ροζ φύλλο" στην Κατερίνη την Κυριακή

Αποφασισμένη να κερδίσει το τελευταίο της ματς στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν και να πάρει ένα "ροζ φύλλο", που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για τον προβιβασμό της στη Β' Εθνική, είναι η Νίκη Βόλου σε ό,τι αφορά τον αγώνα κατάταξης της Κυριακής στην Κατερίνη, κόντρα στον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου.

Η πορεία των κυανόλευκων στο φετινό πρωτάθλημα μόνο πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, τερματίζοντας στην τρίτη θέση και διεκδικώντας μέχρι τέλους την απευθείας άνοδό τους στην παραπάνω κατηγορία. Βάσει των όσων συμβαίνουν στο ελληνικό μπασκετικό γίγνεσθαι τα τελευταία χρόνια και, δη, στις "μικρές" εθνικές κατηγορίες, κανένας δε γνωρίζει πού θα αγωνίζεται του χρόνου η Νίκη. Μπορεί να βρεθεί στη Β' Εθνική, μπορεί να κερδίσει το μπαράζ της Κυριακής και να αγωνιστεί του χρόνου ξανά στη Γ' Εθνική. Ο Λάμπρος Πρέκας κι οι αθλητές του πάντως προετοιμάζονται σκληρά και παθιασμένα για την προσεχή αναμέτρηση, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στο τέλος της χρονιάς κι η κόπωση είναι εμφανής, και θέλουν μόνο τη νίκη που θα τους δώσει το "πάνω χέρι" στη σειρά των ομάδων που δικαιούνται την άνοδο, σε περίπτωση που "αδειάσει" κάποια θέση ή θέσεις από τις παραπάνω κατηγορίες.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, υπάρχουν μικροπροβλήματα που δυσκολεύουν κάπως την ομαλή προετοιμασία της Νίκης. Αρχικά, ο Θωμάς Γεωργίου, τις τελευταίες μέρες, ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στη γάμπα, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη και να επιστρέψει στις προπονήσεις, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την Παρασκευή, προκειμένου να δοκιμάσει ξανά το πόδι του. Γνωστό είναι και το πρόβλημα του Θοδωρή Τοκατλίδη στη μέση, με τον πλέι μέικερ των κυανόλευκων να μη βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και τον Λάμπρο Πρέκα να σκέφτεται ακόμα τη συμμετοχή του την Κυριακή. Τέλος, σημάδια κόπωσης έδειξε ο Σάκης Κουτίνας, με το τεχνικό τιμ της ομάδας να του επιτρέπει να προπονείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες. Τα καλά νέα έρχονται από τον Παναγιώτη Τσώλη, με τον αρχηγό της Νίκης να μην αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και να βρίσκεται κανονικά στα αγωνιστικά πλάνα των κυανόλευκων.

Η προετοιμασία της Νίκης θα συνεχιστεί το απόγευμα της Παρασκευής, με προπόνηση στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα θα ταξιδέψει στην Κατερίνη, προκειμένου να προπονηθεί στο γήπεδο διεξαγωγής του μπαράζ (κλειστό Σιδηροδρομικού Σταθμού) και να διανυκτερεύσει εκεί. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής (27/5, 18:00).

Last modified onFriday, 25 May 2018 12:53