Logo
Print this page

Αφήνει πίσω τα προβλήματα και κοιτά τη Νικόπολη η Νίκη

Η κυριακάτικη αναμέτρηση, κόντρα στη Νικόπολη Πρέβεζας, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, για την 24η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών, αποτελεί την επόμενη υποχρέωση της Νίκης.

Το κλίμα στα ενδότερα της ομάδας, μετά το αποτέλεσμα της Κέρκυρας κόντρα στον Φαίακα, την περασμένη Κυριακή, δεν είναι και το καλύτερο, με τα αισθήματα της απογοήτευσης και του εκνευρισμού να είναι έκδηλα, κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε. Το γεγονός φαντάζει, πάντως, απολύτως λογικό, καθώς οι διαιτητικές αποφάσεις (η Νίκη εκτέλεσε οκτώ βολές, σε ένα γενικά σκληρό παιχνίδι που σφυρίχτηκαν όλες οι επαφές, ειδικά κάτω από το καλάθι της Νίκης), η "περίεργη" συμπεριφορά της γραμματείας που "έκοβε κι έραβε" τους χρόνους και μία μικρή μερίδα της -κατά τ' άλλα εξαιρετικής- κερκίδας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Κέρκυρας, που "συμμετείχε" στο παιχνίδι, "σουλατσάροντας" κοντά στην πλάγια γραμμή του γηπέδου, σε απόσταση ενός περίπου μέτρου από διαιτητές και αθλητές, επηρέασαν μέχρι ένα σημείο την έκβαση της αναμέτρησης.

Η κακή ψυχολογική κατάσταση, όμως, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα. Τα τελευταία πολύ κρίσιμα ματς έχουν φέρει κόπωση στο έμψυχο δυναμικό και μικροτραυματισμούς, για τους οποίους δεν είναι εύκολο να βρεθεί χρόνος, προκειμένου να ξεπεραστούν, καθώς το ένα σημαντικό παιχνίδι διαδέχεται το άλλο. Τρανά παραδείγματα είναι οι Παναγιώτης Τσώλης και Στέφανος Διγενής, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα πόδια τους από την προηγούμενη εβδομάδα (ο πρώτος στο γόνατο, ο δεύτερος στον αστράγαλο), αλλά αρνούνται να εγκαταλείψουν, καθώς κάθε παιχνίδι, από ΄δω και πέρα, θεωρείται τελικός.

Ο Λάμπρος Πρέκας, στο πλαίσιο των ανωτέρω, προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των αθλητών του, "περνώντας" τους πως, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος, όπως έκανε και στο παιχνίδι της Κέρκυρας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την επικίνδυνη Νικόπολη, εντός έδρας, την Κυριακή. Η προετοιμασία, ενόψει του παιχνιδιού, θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, με χαλαρή προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο της Γ' Εθνικής:

Κυριακή 6 Μαΐου

17:00, Κλειστό Ν. Ιωνίας: Νίκη Βόλου-Νικόπολη Πρέβεζας

Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Παπαθανασίου

17:00, Κλειστό "Δ. Βικέλας": Φίλιππος Βέροιας-Φαίακας Κέρκυρας

17:00, Κλειστό Μπάρας Τρικάλων: ΑΜ Ίκαροι Τρικάλων-Πρωτέας Γρεβενών

17:00, Κλειστό Πολυκάστρου: ΜΠΑΣ Εύαθλος Μακ.-Ιωνικός Ιωνίας

17:00, 2ο Κλειστό Αγρινίου: ΓΕ Αγρινίου-ΑΣΑΑ Ζέφυρος

17:00, ΕΑΝΚ Ιωαννίνων: ΑΓΣ Ιωαννίνων-ΑΟΚ Βέροια

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]