Logo
Print this page

"Ομαδάρα με ψυχή στο μπάσκετ, ευχαριστούμε παίκτες και διοίκηση"

Την ικανοποίησή τους για την αγωνιστική πορεία του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εξέφρασαν, μέσω ανακοίνωσής τους, τα μέλη του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών των κυανόλευκων, Blue Club, χαρακτηρίζοντας, παράλληλα, το σύνολο του Λάμπρου Πρέκα "ομαδά με ψυχή και πάθος".

Αναλυτικά:

"Και να μην είσαι μπασκετικός αυτή η ομάδα θα σε κάνει να θέλεις να είσαι συνέχεια στο κλειστό. Ομαδάρα με ψυχή, πάθος αλλά και με ωραίο θέαμα γι αυτό να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε παίχτες και διοίκηση που δείχνουν σε όλη την Ελλάδα πόσο οργάνωση και "υγεία" έχει η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά και τον πρόεδρο της Δ.Ε. Μπάμπη Τουτουντζόγλου που έκανε ό,τι μπορούσε ώστε να αλλάξει η ώρα και να πάρουμε εισιτήρια για να δώσουμε το παρών στην Κέρκυρα αλλά όπως λέει και το σύνθημα μας "όπου πάμε προκαλούμε πανικό" και γι αυτό οι Κερκυραίοι δεν μας θέλουν εμείς όμως έχουμε εμπιστοσύνη στους παίχτες και πιστεύουμε πως θα φέρουν το διπλό.

Τέλος να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και στο πόλο που εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του στα playoff ανόδου της Α2 κατηγορίας, κερδίζοντας τον Νηρέα Πατρών με 9-6.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 "Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ".

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]