noodles volos banner

Για το "διπλό" στα Τρίκαλα η Νίκη πριν τις ... διακοπές

Να πάρει ένα ακόμα "ροζ φύλλο", προκειμένου να κάνει "ήσυχες διακοπές", θέλει η Νίκη Βόλου που αντιμετωπίζει την Κυριακή (18/3) τους Ικάρους Τρικάλων, εκτός έδρας, σε παιχνίδι για τον τρίτο όμιλο της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα, μετά το παιχνίδι της Κυριακής, δεν έχει άλλο παιχνίδι μπροστά της, μέχρι το Πάσχα, καθώς στην αγωνιστική της 1ης Απριλίου, πραγματοποιεί το ρεπό της. Έτσι, επόμενό της ματς θα είναι αυτό κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας στο Βόλο, μετά τις γιορτές. Βάσει των ανωτέρω, το ματς κόντρα στους Ικάρους, θεωρείται κομβικό, καθώς από τη μία η Νίκη "κλειδώνει", κατά ένα μεγάλο ποσοστό, την τρίτη θέση και, από την άλλη, ξεκουράζεται με καλή ψυχολογία τις πρώτες 20 μέρες του Απριλίου.

Παράλληλα, θα μπορούσαμε να πούμε πως αν οι κυανόλευκοι κερδίσουν τα Τρίκαλα, θα πραγματοποιήσουν μία "διπλή" νίκη. Συγκεκριμένα, οι Ίκαροι "καίγονται" για βαθμούς, προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία, γεγονός που καθιστά και τον προσεχή αγώνα πάρα πολύ δύσκολο. Αν η Νίκη, όμως, καταφέρει να πάρει το "διπλό", θα καταστήσει την ανάγκη των Ικάρων για "ροζ φύλλα" ακόμα πιο επιτακτική, τα οποία θα πρέπει να πάρει, τις τελευταίες αγωνιστικές, από τον Φαίακα, τον Πρωτέα και τον Ζέφυρο, τους οποίους φιλοξενεί, ομάδες που έχουν τους ίδιους αγωνιστικούς στόχους με τη Νίκη!

Στα αγωνιστικά, το απουσιολόγιο του κ. Πρέκα, ενόψει Κυριακής, είναι "λευκό", καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Το απόγευμα της Παρασκευής και το μεσημέρι του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν οι δύο τελευταίες προπονήσεις των κυανόλευκων, με την ομάδα να ταξιδεύει για τα Τρίκαλα το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής:

Κυριακή 18 Μαρτίου

15:30, ΕΑΝΚ Ιωαννίνων: ΑΓΣ Ιωαννίνων-Νικόπολη Πρέβεζας

17:00, Κλειστό Αγρινίου: Γ.Ε. Αγρινίου-Φαίακας Κέρκυρας

17:00, Κλειστό Πολυκάστρου: Εύαθλος-Φίλιππος Βέροιας

17:00, Κλειστό Μπάρας Τρικάλων: Ίκαροι-Νίκη Βόλου

Διαιτητές: Κοντογιάννης, Λελούδας

17:00, Κλειστό Πτολεμαΐδας: ΑΠΣ Πτολεμαϊδας-Πρωτέας Γρεβενών

17:00, Κλειστό "Δ. Βικέλας": ΑΟΚ Βέροιας-Ιωνικός Ιωνίας

Last modified onFriday, 16 March 2018 16:15