noodles volos banner

Παπακώστας: "Όταν παίζουμε καλά, δε φοβόμαστε κανέναν"

Την άποψη του πως, μετά τις διακοπές του Πάσχα, όταν θα έρθουν και τα ματς κόντρα σε Φίλιππο και Φαίακα, θα κριθεί το ζήτημα "άνοδος" για τη Νίκη, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο magnesiasports ένας εκ των MVP της φετινής αγωνιστικής σεζόν για την ομάδα μπάσκετ των κυανόλευκων, Φάνης Παπακώστας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος Λαρισαίος σέντερ:

Για το παιχνίδι κόντρα στο Αγρίνιο, την Κυριακή που πέρασε:

«Από αυτό το παιχνίδι, θεωρώ πως πρέπει να κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα, το διπλό και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, το γνωρίζουμε όλοι, αλλά στο τέλος της μέρας πάντα η νίκη είναι η σημαντική. Από τη στιγμή που τα καταφέραμε, όλα είναι μια χαρά, είμαστε ικανοποιημένοι".

Για την αγωνιστική πορεία της Νίκης, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής:

«Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως η πορεία της ομάδας μας είναι θετική. Θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει μία από τις δύο ή και τις δύο εντός έδρας ήττες μας, καθώς κρίνω πως ήμασταν καλύτεροι των αντιπάλων μας. Όπως και να 'χει, είμαστε μέσα στους στόχους μας και θα τους κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Στο τέλος της χρονιάς "θα κάνουμε ταμείο", τώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα κι αν είναι προσωπικά ικανοποιημένος με τις συνθήκες που έχει βρει στον Βόλο:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και είμαι ευχαριστημένος απ' όλα. Η διοίκηση, οι προπονητές κι οι συμπαίκτες μου μ' έχουν αγκαλιάσει και με βοήθησαν πολύ να προσαρμοστώ γρήγορα. Το καλό κλίμα που επικρατεί παίζει μεγάλο ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία μας. Είναι ένα από τα "μυστικά" μας, θα έλεγα».

Για το αν μπορεί, μέσα κι από την εμπειρία του, να προβλέψει ποιο θα είναι το τέλος της φετινής σεζόν για τη Νίκη:

«Αυτό που πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε, είναι το να παρουσιαστούμε έτοιμοι, μετά τις διακοπές του Πάσχα, όταν και μας περιμένουν τα μεγάλα ματς. Εξαρτάται από εμάς, πιστεύω. Είμαστε αρκετά ανταγωνιστική ομάδα κι όταν παίζουμε καλά, δεν φοβόμαστε κανέναν. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Η άνοδος δεν ήταν ο στόχος εξ αρχής, αλλά παρακολουθώντας το φετινό πρωτάθλημα συνολικά κι έχοντας και την εμπειρία να κρίνω, δεν πιστεύω πως κάποιος αντίπαλος είναι μεγάλο "φόβητρο" για εμάς. Ο Φίλιππος Βέροιας, που έχει εξασφαλίσει σχεδόν την άνοδό του, δεν είναι "αχτύπητος", ο Φαίακας Κέρκυρας που είναι στη δεύτερη θέση, δεν πιστεύω πως είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Όλα αυτά, βέβαια, πρέπει να τα αποδείξουμε στο παρκέ. Επαναλαμβάνω, είμαστε μέσα στους στόχους, θα τους κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος και, όταν οι αγώνες τελειώσουν, θα κάνουμε το "ταμείο" μας».

Last modified onTuesday, 06 March 2018 21:36