noodles volos banner

"Ξεκούραστη" κι αποφασισμένη η Νίκη κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων

Το "ροζ φύλλο" που θα την εδραιώσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών, επιθυμεί η Νίκη Βόλου στον αγώνα της Κυριακής, κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με 25 βαθμούς, έναν παραπάνω από την ομάδα των Ιωαννίνων. Αν οι Βολιώτες κερδίσουν, αφήνουν μακριά από τις προνομιούχες θέσεις της ανόδου τους Ηπειρώτες, οι οποίοι θα μείνουν δύο νίκες μακριά από τη Νίκη και θα κληθούν να καλύψουν τη διαφορά αυτή, έχοντας πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην "πλάτη" τους. Στις τάξεις των κυανόλευκων υπάρχει πίστη στο αποτέλεσμα, αλλά όχι υπεραισιοδοξία, καθώς ξέρουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και γνωρίζουν πως επιβάλλεται να είναι συγκεντρωμένοι στο παρκέ για 40 αγωνιστικά λεπτά, αν επιθυμούν να κερδίσουν.

Στα αγωνιστικά, πρόβλημα προέκυψε με τον Στέλιο Τσαβέ. Στην προπόνηση της Τρίτης, ο φόργουορντ της Νίκης, σε μια εναέρια διεκδίκηση της μπάλας, έπεσε "άτσαλα" στο έδαφος, μέσω του οποίου αποκόμισε ένα πρόβλημα στη μέση που τον άφησε εκτός προπονήσεων μέχρι την Πέμπτη. Στην προπόνηση της Παρασκευής (23/2) ενδέχεται να εκτιμηθεί η κατάστασή του και να διαπιστωθεί αν τελικώς μπορεί να προσφέρει στην αναμέτρηση της Κυριακής. Κατά τ' άλλα, το γεγονός πως δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο, έδωσε τις απαραίτητες "ανάσες" στους καλαθοσφαιριστές της Νίκης που πάνε "φρέσκοι" κι αποφασισμένοι για μία νίκη την Κυριακή που θα τους κρατήσει κοντά στις δύο θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο στη Β' Εθνική.

Αναλυτικά η 17η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής:

17:00, Κλειστό Πρέβεζας: Νικόπολη Πρέβεζας - Ζέφυρος '02

17:00, Κλειστό Κέρκυρας: Φαίακας Κέρκυρας - ΑΟΚ Βέροιας

17:00, Κλειστό "Δ. Βικέλας": Φίλιππος Βέροιας - ΑΠΣ Πτολεμαΐδα

17:00, Κλειστό Νέας Ιωνίας: Νίκη Βόλου - ΑΓΣ Ιωαννίνων - Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι. - Αγριαφιώτης Γρ.

17:00, Κλειστό Μπάρας Τρικάλων: Ίκαροι Τρικάλων - ΓΕ Αγρινίου

17:00, Κλειστό Γρεβενών: Πρωτέας Γρεβενών - Ιωνικός Ιωνίας

Last modified onSaturday, 24 February 2018 10:16