noodles volos banner

Για ένα ακόμα ροζ φύλλο στην Πτολεμαΐδα η Νίκη

Φάση από το ματς του πρώτου γύρου Φάση από το ματς του πρώτου γύρου

Η Νίκη Βόλου θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (11/2, 17:00) στην Πτολεμαΐδα από την ομώνυμη τοπική ομάδα και θέλει ακόμα ένα "ροζ φύλλο", που θα τη διατηρήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Ο Λάμπρος Πρέκας είδε την ομάδα του την περασμένη Κυριακή να κερδίζει δια πυρός και σιδήρου τον ΑΟΚ Βέροιας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, με τα σημάδια κόπωσης των "πρωτοκλασάτων" καλαθοσφαιριστών του να γίνονται εμφανή από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν στα πόδια τους.

Στο κυανόλευκο "στρατόπεδο", όμως, γνωρίζουν πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια συντήρησης ή ξεκούρασης παικτών, καθώς το πρωτάθλημα "τρέχει" κι η Νίκη κυνηγά τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έτσι, εφόσον άπαντες στο έμψυχο δυναμικό, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι υγιείς, υπολογίζονται κανονικά ενόψει Κυριακής και θα πρέπει να δώσουν το 100% τους, για ακόμα ένα ματς, προκειμένου να έρθει ακόμα ένα επιτυχές αποτέλεσμα.

Σε' αυτό, φυσικά, θα παίξει σημαντικό ρόλο και η συμπεριφορά των διαιτητών, από τους οποίους η Νίκη έχει πολλά παράπονα τις τελευταίες αγωνιστικές, με τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την αντιμετώπισή τους από τη διαιτησία, ελπίζοντας πως αυτή η κατάσταση θα αλλάξει άμεσα.

Ο αντίπαλος των κυανόλευκων είναι μία ομάδα που έχει θέσει ως αγωνιστικό της στόχο την παραμονή της στην κατηγορία κι ίσως το ματς κόντρα στη Νίκη, είναι η τελευταία της ευκαιρία, για να τον πετύχει. Πρόσφατα, άλλαξε τεχνικό, με τον Στέργιο Καλομενίδη να αναλαμβάνει χρέη παίκτη - προπονητή, στη θέση του αποχωρήσαντα Κώστα Κυρατζή. Στην πρώτη του "αποστολή", σε αυτό το δύσκολο πόστο, ο Καλομενίδης δεν τα πήγε άσχημα, "παλεύοντας" στα Τρίκαλα, κόντρα στον Ίκαρο, με την ομάδα του να ηττάται, τελικώς, με σκορ 68-61.

Οι δύο τελευταίες προπονήσεις της Νίκης την Παρασκευή το απόγευμα και το μεσημέρι του Σαββάτου (10/2) θα περιλαμβάνουν τακτική και σουτ. Η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει ανήμερα του παιχνιδιού, την Κυριακή (11/2), για την πόλη της Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανδρών

17:00, Γήπεδο Ιωνίας: Ιωνικός Ιωνίας - Νικόπολη Πρέβεζας

17:00, ΔΑΚ Περαίας: Ζέφυρος 02 - Φαίακας Κέρκυρας

17:00, Κλειστό "Δ. Βικέλας": ΑΟΚ Βέροιας - Φίλιππος Βέροιας

17:00, Κλειστό Πτολεμαϊδας: ΑΠΣ Πτολεμαϊδα - Νίκη Βόλου

Διαιτητές: Γραικός - Παπαθανασίου (Μπαταούλα)

17:00, ΕΑΝΚ Ιωαννίνων: ΑΓΣ Ιωαννίνων - Ίκαροι Τρικάλων

17:00, Κλειστό Αγρινίου: ΓΕ Αγρινίου-Εύαθλος Μακ.

Last modified onSaturday, 10 February 2018 12:22