noodles volos banner

Για ακόμα μία "μάχη" στη Θεσσαλονίκη η Νίκη την Κυριακή

Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, σε διάστημα μίας εβδομάδας για τη Νίκη Βόλου, η οποία μετά τον Ιωνικό, την Κυριακή που μας έρχεται (28/1, 17:00), αντιμετωπίζει τον Ζέφυρο εκτός έδρας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Η ομάδα των Λάμπρου Πρέκα και Στέφανου Τύμπα θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που, βάσει των λεγομένων των ανθρώπων της Νίκης, είναι από τους πιο επικίνδυνους του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μία ομάδα με πολλά "σκαμπανεβάσματα" στην απόδοσή της, εξ ου και η μέτρια βαθμολογική της συγκομιδή, η οποία, όμως, αν βρεθεί στην καλή της μέρα, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Έχοντας αυτό υπόψιν τους, λοιπόν, οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν στο ΔΑΚ Περαίας την Κυριακή, με απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση, με στόχο το τρίτο συνεχόμενο διπλό στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως ένα "ροζ φύλλο" για τη Νίκη μπορεί να τη βοηθήσει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τους Φίλιππο και Φαίακα που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται εκτός έδρας, κόντρα στον Ιωνικό, ενώ οι "Φαίακες" φιλοξενούνται από τον ισχυρό Πρωτέα στα Γρεβενά. Ακόμα κι αν δεν έρθει, όμως, κάποιο στραβοπάτημα από τους έτερους διεκδικητές της ανόδου, άπαντες στο στρατόπεδο της Νίκης γνωρίζουν ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και σημασία έχει κάθε Κυριακή να κερδίζουν εκείνοι, άσχετα με τα αποτελέσματα των άλλων.

Στα αγωνιστικά, η εικόνα της Νίκης στο φιλικό της, την Πέμπτη, κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΕΑΚ ήταν αρκετά καλή, με τον Λάμπρο Πρέκα να μένει απόλυτα ικανοποιημένος. Αρκετός χρόνος συμμετοχής δόθηκε σε όλους τους καλαθοσφαιριστές, πλην του Παναγιώτη Παπαζήση, ο οποίος απουσίαζε, λόγω φοιτητικών του υποχρεώσεων, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, με την υπόλοιπη αποστολή, καθώς δεν έχασε άλλες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Παράλληλα, ο Φάνης Παπακώστας, ο οποίος αποκόμισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού από το ματς της περασμένης Κυριακής, προπονήθηκε κανονικά μέσα στην εβδομάδα κι υπολογίζεται από τον τεχνικό του. Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι του Σαββάτου (27/1), με τους κυανόλευκους να ταξιδεύουν το πρωί της Κυριακής (28/1), ανήμερα της αναμέτρησης, για τη συμπρωτεύουσα. Τέλος, στη σημερινή (26/1) προπόνηση ενδέχεται να προφυλαχθεί ο Σάκης Κουτίνας, ο οποίος είναι λίγο αδιάθετος και δε θα προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου στον τρίτο όμιλο της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών:

Κλειστό Γρεβενών, 17.00: Πρωτέας Γρεβενών-Φαίακας Κέρκυρας

Κλειστό Ιωνίας, 17.00: Ιωνικός-Φίλιππος Βέροιας

ΔΑΚ Περαίας, 17.00: Ζέφυρος '02-Νίκη Βόλου Μπακάλης-Χρυσάφης (Δέλλας)

Κλειστό "Δ. Βικέλας", 17.00: ΑΟΚ Βέροιας-Ίκαροι Τρικάλων

Κλειστό Πτολεμαϊδας, 17.00: ΑΠΣ Πτολεμαϊδα-Εύαθλος Πολυκάστρου

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων, 17.00: ΑΓΣ Ιωαννίνων-ΓΕ Αγρινίου

Last modified onFriday, 26 January 2018 22:10