noodles volos banner

Για "ποδαρικό"... ανόδου στην Πρέβεζα η Νίκη

Στην Πρέβεζα, κόντρα στην τοπική Νικόπολη, θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για το 2018 η Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα έκανε χαρούμενες γιορτές, καθώς στις 17 Δεκέμβρη πέτυχε μία σημαντική νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο Φαίακα Κέρκυρας εντός έδρας με σκορ 79-67. Αυτό το "ροζ φύλλο", όμως, δεν έδωσε σε κανέναν το δικαίωμα στο στρατόπεδο των "κυανόλευκων" να επαναπαυτεί, καθώς άπαντες γνώριζαν πως η επιστροφή της ομάδας του Βόλου στην αγωνιστική δράση θα έρθει, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τη Νικόπολη Πρέβεζας, που έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της τέταρτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, μέχρι στιγμής, έχοντας την ίδια βαθμολογική συγκομιδή με τη Νίκη, όντας μάλιστα ιδιαίτερα δυνατή στο γήπεδό της. Μάλιστα, το σύνολο του κ. Παπίρη κατάφερε κι αυτό από την πλευρά του, όπως και η Νίκη, να ολοκληρώσει επιτυχημένα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017, περνώντας "αέρας" από την έδρα του Ικάρου Τρικάλων, με σκορ 82-58, για τη δέκατη αγωνιστική, δείχνοντας ότι είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμο.

Από τη μεριά της, πάντως, η Νίκη θα ταξιδέψει "διαβασμένη" στην Πρέβεζα. Εξάλλου, το πρωτάθλημα, τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει προχωρήσει αρκετά κι όλες οι ομάδες, πλέον, έχουν εικόνα των αντιπάλων τους.

Στόχος της βολιώτικης ομάδας είναι η αποτύπωση του αγωνιστικού της πλάνου στο παρκέ της Πρέβεζας, προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη, όπως και σε όλες τις αναμετρήσεις ανεξαιρέτως στο φετινό πρωτάθλημα. Και σε περίπτωση που αυτή έρθει, στη Νίκη θα μιλάνε για τη συνέχεια της χρονιάς σε "άλλη διάσταση", καθώς ένα τέτοιο διπλό δύναται να χαρακτηριστεί "διπλό ανόδου". 

Στα αγωνιστικά, αξίζει να σημειωθεί πως η προετοιμασία της Νίκης ολοκληρώνεται το Σάββατο (6/1) το πρωί, δίχως προβλήματα, με τους Γεωργίου και Τοκατλίδη να έχουν επανέλθει πλήρως. Μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης, οι κυανόλευκοι θα αναχωρήσουν για την Πρέβεζα, στην οποία θα διανυκτερεύσουν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Κυριακή το απόγευμα (7/1, 17:00) την τοπική Νικόπολη.

 Γ’ Εθνική μπάσκετ ανδρών

3ος Όμιλος/11η αγωνιστική

Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Πρέβεζας 17.00 Νικόπολη-Νίκη Βόλου

Φουτζήλας-Πετανίδου (Μιζίκος)

Κέρκυρας 17.00 Φαίακας-Φίλιππος Βέροιας

Γρεβενών 17.00 Πρωτέας Γρ.-Ίκαροι Τρ.

Ιωνίας 17.00 Ιωνικός Ιων.-Εύαθλος

Περαίας 17.00 Ζέφυρος 02-Αγρίνιο

Βικέλας 17.00 ΑΟΚ Βέροιας-ΑΓΣ Ιωαννίνων 

Last modified onSaturday, 06 January 2018 07:27