Logo
Print this page

Λ. Πρέκας: “Είναι ντέρμπι και ματς προσωπικοτήτων”

Κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια δίνει η Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής μπάσκετ ανδρών, αφού αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Φαίακα Κέρκυρας, που προπορεύεται στη βαθμολογία μαζί με τον Φίλιππο Βέροιας. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Λάμπρος Πρέκας, έκανε δηλώσεις στο magnesiasports, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι καμία ομάδα δεν έγινε "Μπαρτσελόνα", επειδή κέρδισε πέντε ματς και πως η αναμέτρηση της Κυριακής είναι ένα ντέρμπι και ματς προσωπικοτήτων.

Η τοποθέτησή του Βολιώτη προπονητή ήταν η εξής:

Για το παιχνίδι της Κυριακής:

«Αυτήν την εβδομάδα κληθήκαμε να διαχειριστούμε την ήττα που κάναμε την περασμένη Κυριακή από τον Φίλιππο στη Βέροια και τολμώ να πω ότι τα παιδιά το κατάφεραν άψογα. Δούλεψαν πολύ και συγκεντρωμένα για το ερχόμενο σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Φαίακα στο γήπεδό μας. Δε θέλουμε να πούμε πολλά, όλοι μας θέλουμε να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο. Πρόκειται για ένα ντέρμπι, ένα ματς προσωπικοτήτων. Ανυπομονούμε να έρθει η Κυριακή, προκειμένου να παλέψουμε για το ροζ φύλλο. Είμαστε υγιείς, περιμένουμε τον Τοκατλίδη και τον Γεωργίου να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και η συνέχεια ευχόμαστε και πιστεύουμε πως θα είναι καλύτερη».

Για την πορεία της Νίκης Βόλου, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής:

«Αυτό που έχω να τονίσω είναι πως δε γίναμε ξαφνικά η "Μπαρτσελόνα" με τις συνεχόμενες νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος. Θα ήταν χαζό να πιστεύουμε κάτι τέτοιο κι ελπίζω να μη δίνουμε αυτήν την εντύπωση. Είμαστε συνειδητοποιημένοι, ταπεινοί και, μέσω της δουλειάς μας, θα παλεύουμε κάθε εβδομάδα, αρχής γενομένης από την Κυριακή που έρχεται, για το καλύτερο δυνατό. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο κι όπως στην αρχή είχαμε συνεχόμενες νίκες, έτσι κάναμε και δύο σερί ήττες».

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο αγώνας της Κυριακής ορίστηκε την ίδια ώρα με τον αγώνα της ποδοσφαιρικής Νίκης, κόντρα στον Αστέρα Ιτέας, στο Πανθεσσαλικό:

«Νομίζω πως η Κυριακή είναι η ώρα να αποδείξει ο κόσμος της Νίκης ότι βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια που κάνουμε από το καλοκαίρι. Επιβάλλεται ο κόσμος της ομάδας να καταλάβει πως οι καλαθοσφαιριστές μας αγωνίζονται κάθε εβδομάδα, για να δώσει χαρά σε αυτόν. Είναι χρέος του να μας βοηθήσει, με την παρουσία του στο κλειστό την Κυριακή».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]