noodles volos banner

Ταξιδεύουν στη Βέροια την Κυριακή Γεωργίου και Τοκατλίδης

Ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο της μπασκετικής Νίκης Βόλου, καθώς Γεωργίου και Τοκατλίδης προπονούνται σε πιο έντονους ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και όλα δείχνουν ότι θα ταξιδέψουν την Κυριακή (10/12) στη Βέροια μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των κυανόλευκων για την αναμέτρηση κόντρα στον τοπικό Φίλιππο, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Οι δύο πλέι μέικερ της Νίκης έμειναν για αρκετό καιρό εκτός παρκέ, λόγω των τραυματισμών τους, με την απουσία τους να στοιχίζει στην ομάδα τους, κόντρα σε Γιάννενα και Ικάρους Τρικάλων, όπου δεν κατάφερε να πάρει τα "ροζ φύλλα".

Αξίζει μόνο να σημειωθεί πως η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα αγωνίστηκε σε πολλά και δύσκολα παιχνίδια με τέσσερις γκαρντ, εκ των οποίων οι τρεις είναι "small forward" (Κουτίνας, Τσώλης, Διγενής), κάτι που αναγκάζει ένα σύνολο να είναι πιο αργό, λιγότερο ευέλικτο και πολύ κουρασμένο στα τελευταία κομμάτια των αγώνων.

Η ενδεχόμενη επιστροφή τους την Κυριακή κόντρα στον πρωτοπόρο κάνει τον Λάμπρο Πρέκα να "τρίβει τα χέρια του" από ικανοποίηση, βλέποντας τη "φαρέτρα" του να γεμίζει με πολύτιμες λύσεις στο κομμάτι της δημιουργίας και του "transition game". Βέβαια, υπάρχουν ερωτηματικά, όσον αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού ρυθμού τους, με τον Γεωργίου να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δείχνοντας πιο έτοιμος να βοηθήσει από τον Τοκατλίδη, ο οποίος θέλει πολύ την επιστροφή του, αλλά δεν είναι ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, που είχαν το προγραμματισμένο τους ρεπό τους, οι κυανόλευκοι προτίμησαν να περιοριστούν σε προπονήσεις αποκατάστασης και συντήρησης, προκειμένου να προφυλαχθούν οι δύο τραυματίες που αναφέραμε, αλλά και ο Κουτίνας, ο οποίος αγωνίστηκε στους δύο τελευταίους αγώνες με ένεση. Ωστόσο αυτή την εβδομάδα, ο ρυθμός προπόνησης ανέβηκε αισθητά, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ενόψει Κυριακής.

Η Νίκη θέλει να πάρει το "ροζ φύλλο" στη Βέροια, κόντρα στον πρώτο στη βαθμολογία Φίλιππο, το οποίο θα "σβήσει" την εντός έδρας ήττα της κόντρα στους Ικάρους πριν δύο Κυριακές και θα της δώσει το έναυσμα για μία ακόμα καλύτερη συνέχεια, κόντρα στον επίσης πρωτοπόρο Φαίακα Κέρκυρας την επόμενη εβδομάδα στον Βόλο.

 Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστική του τρίτου ομίλου

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Πρέβεζας 17.00 Νικόπολη-Εύαθλος Μακ.

Κέρκυρας 15.00 Φαίακας-Ίκαροι Τρ.

Δ. Βικέλας 17.00 Φίλιππος Βέρ.-Νίκη Βόλου

Τσοκόλης-Λουλουδιάδης (Καλότσης)

Γρεβενών 17.00 Πρωτέας-ΓΕ Αγρινίου

Ιωνίας 17.00 Ιωνικός Ιων.-ΑΓΣ Ιωαννίνων

Περαίας 17.00 Ζέφυρος 02-ΑΠΣ Πτολεμαΐδας 

Last modified onFriday, 08 December 2017 21:44