noodles volos banner

"Λαβωμένη" η Νίκη στα Γιάννενα την Κυριακή

Με προβλήματα θα ταξιδέψει την Κυριακή στα Γιάννενα η Νίκη Βόλου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Συγκεκριμένα, απών από τη δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής θα είναι ο Θοδωρής Τοκατλίδης, του οποίου ο τραυματισμός στον αγώνα με την Πτολεμαΐδα από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, είναι πιο σοβαρός απ' ό,τι αναμενόταν κι είναι πιθανό να λείψει και στο ματς της επόμενης εβδομάδας, κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου. Παράλληλα, κατά την τρέχουσα εβδομάδα δεν κατάφερε να προπονηθεί σε "φουλ" ρυθμούς ούτε ο Θωμάς Γεωργίου που υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα της δεύτερης μέρας με τον ΑΟΚ Βέροιας εκτός έδρας.

Παρ' όλα αυτά, ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής των κυανόλευκων θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή στα Γιάννενα και θα δοκιμάσει εκεί κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Με μία πρώτη ματιά, λοιπόν, η Νίκη πηγαίνει στην πόλη της Ηπείρου, με σημαντικές ελλείψεις στην θέση του πλέι μέικερ, με τον Λάμπρο Πρέκα και τον Στέφανο Τύμπα να σκέφτονται να βρουν λύσεις στη δημιουργία... "εκ των έσω", με τους Διγενή και Τσώλη να δοκιμάζονται στις προπονήσεις της εβδομάδας που διανύουμε στο οικογενειακό διπλό, ως οργανωτές. Φυσικά, πρώτη επιλογή είναι ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος, που πήγε πολύ καλά με την Πτολεμαΐδα.

Παράλληλα, στην αποστολή συμπεριλήφθη κι ο Βασίλης Ρουσιώτης, 18χρονος γκαρντ με θητεία στους Νέους Αθλητές Νίκης τα τελευταία χρόνια, ο οποίος πιθανότατα να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής, αν θεωρήσει ο κ. Πρέκας ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στον "άσο".

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες της βολιώτικης ομάδας έχουν εικόνα από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, γνωρίζουν τα δυνατά κι αδύνατα σημεία της αντίπαλης ομάδας και πάνε "διαβασμένοι" σε αυτή τη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Παρόλα αυτά, η χρονική συγκυρία δεν είναι η κατάλληλη για να βγουν τα όποια ασφαλή συμπεράσματα, με όλες τις ομάδες να ψάχνουν ακόμα τα πατήματά τους.

ΑΓΣ Ιωαννίνων (τρίτη θέση, πέντε βαθμοί), κόντρα στην πρώτη και αήττητη Νίκη Βόλου, λοιπόν, την Κυριακή σε ματς που θα διεξαχθεί στις 5 μ.μ., στο Κλειστό Γήπεδο ΕΑΝΚ Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα στη 4η αγωνιστική  της  Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών στον 3ο Όμιλο την Κυριακή 5/11 έχει ως εξής:

Περαίας 17.00 ΑΣΑΑ Ζέφυρος 02-Νικόπολη Πρέβεζας Τσουμαχίδης-Δολγύρας (Δέλλας)

Δ. Βικέλας 17.00 Βέροια-Φαίακας Πετανίδου-Κουκουλεκίδης (Κοντόζης)

Πτολεμαϊδας 17.00 Πτολεμαΐδα-Φίλιππος Βέροιας Αγραφιώτης Ιωάν.-Τσούλης (Μπαταούλα)

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 17.00 ΑΓΣ Ιωαννίνων-Νίκη Βόλου Τσιαπλής-Παπανικολάου Γ. (Χαραλάμπης)

Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Ίκαροι Τρικάλων Καμήτσος-Γερανιός (Μπέσιας Γ.)

Ιωνίας 17.00 Ιωνικός Ιωνίας-Πρωτέας Γρεβενών Καρακώστας-Γκέκας (Πολυχρονίδης)

Last modified onSaturday, 04 November 2017 11:19