noodles volos banner

Για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου με Καλαμπάκα ο Ολυμπιακός Β.

Σε δελτίο Τύπου της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με αφορμή την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου με την Καλαμπάκα για τους οκτώ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ τονίζεται:

«Με τον ΑΟ Καλαμπάκας θα  αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα μας, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της φάσης των οκτώ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στο FINAL 4.  

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης  δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, αφού έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους και όλη την εβδομάδα δούλεψαν απρόσκοπτα, για να είναι έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι, ενώ θέλουν να κάνουν ακόμη μια ωραία εμφάνιση, όπως στο προηγούμενο ματς που κέρδισαν τον Σπάρτακο Λάρισας με 90-70.

Η ομάδα του ΑΟ Καλαμπάκας έχει ενισχυθεί, αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της και ο αγώνας θα είναι μια πρόβα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στον  αγώνα θα υπάρχει είσοδος 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας».