Logo
Print this page

Μπλε-άσπρη και γκρι οι νέες φανέλες της μπασκετικής Νίκης Β.

Σε μία πολύ ωραία εκδήλωση στο κέντρο εστίασης Κ.Χ. 1948, όπου έδωσαν το παρών οι παίκτες, το προπονητικό τιμ, η Δ.Ε. μπάσκετ, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και αρκετοί φίλαθλοι, η ομάδα μπάσκετ ανδρών της Νίκης Βόλου παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις από την εταιρεία CAP, που ντύνει και την ποδοσφαιρική ομάδα, και τίμησε τους μεγάλους χορηγούς της, όπως και τους διαιτητές της Μαγνησίας αλλά και τον σύνδεσμο κριτών.

Οι φανέλες παρουσιάστηκαν στο τέλος της εκδήλωσης κι αφού τελείωσαν οι ομιλίες και οι βραβεύσεις από τρεις καλαθοσφαιριστές: τον Σάκη Κουτίνα, που φόρεσε την γκρι εμφάνιση, τον Θοδωρή Τοκατλίδη με την πιο κλασική μπλε-άσπρη με μεγάλες ρίγες, και τον Στεφανο Διγενή με τη φανέλα προθέρμανσης. Λίγο πριν παρουσιάστηκε και όλο το ρόστερ και το προπονητικό τιμ.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Αναστασία Φύσσα, υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της Ερασιτεχνικής Νίκης.

 Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, επισήμανε μεταξύ άλλων μιλώντας στους παρευρισκόμενους ότι η Δ.Ε. μπάσκετ κατάφερε να πετύχει και τους δύο στόχους που έθεσε, και την άνοδο και την αναδιοργάνωση των ακαδημιών με την αύξηση των παιδιών, έτσι ώστε να δούμε περισσότερα δικά μας παιδιά τα επόμενα χρόνια στην πρώτη ομάδα, όπως ανέφερε, και συνέχισε ως εξής: «Το ρόστερ της φετινής ομάδας είναι προσεγμένο για τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Έχει έμπειρους παίκτες ανώτερων κατηγοριών, έχει παιδιά που ξαναγύρισαν στη Νίκη και έχει και νέα παιδιά που θα πάρουν τον χρόνο που θα τους δώσει ο προπονητής κ. Πρέκας». Τέλος, ευχήθηκε σιδερένιο στομάχι στους παράγοντες και να τηρήσουν 100% τον προγραμματισμό τους, χωρίς να επηρεάζονται. Τέλος έκανε λόγο εμμέσως και για άνοδο: «Εμείς κρατάμε χαμηλά την μπάλα, αλλά αν μας δοθεί η ευκαιρία, δε θα την αφήσουμε».

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ Μπάμπης Τουτουντζόγλου υπογράμμισε: «Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε την ομάδα και αγαπάμε και το μπάσκετ. Αυτά τα τρία χρόνια περάσαμε πίκρες και δεχθήκαμε μεγάλο πόλεμο. Κάποιοι χάρηκαν που σβήσαμε από το μπασκετικό στερέωμα, αλλά είχαν ξεχάσει ότι αρκούσε μία σπίθα να φουντώσει αυτή η τεράστια φωτιά που λέγεται Νίκη Βόλου. Η Νίκη είναι η φλόγα που έχουμε μέσα μας και τα βιώματά μας.

Η δυναμική της ομάδας είναι τεράστια. Είναι από τις λίγες επαρχιακές ομάδες με τέτοιο κόσμο κι εμείς σ’ αυτόν στηριζόμαστε. Η Γ’ Εθνική είναι μία αχαρτογράφητη περιοχή, αλλά εμείς είμαστε πολύ δυνατοί αγωνιστικά. Το νούμερο των διαρκείας είναι πολύ μεγάλο, όπως και το νούμερο των χορηγών είναι πολύ μεγάλο. Τέτοιες προσπάθειες θα πρέπει να στηρίζονται από την τοπική κοινωνία. Αυτό έγινε και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα πολλοί επιχειρηματίες και μεγάλες εταιρίες και είμαστε εδώ, για να τους στηρίξουμε».

Το παρών έδωσαν επίσης ο αστυνομικός διευθυντής κ. Τόλιας, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, κ. Ν. Φαρμάκης, οι διαιτητές Δεσλής και Καλογερόπουλος, που αγωνίζονται στην Α1 ανδρών, και ανήκουν στο Σύνδεσμο Μαγνησίας, αλλά και εκπρόσωποι από τον σύνδεσμο κριτών.

Να σημειωθεί ότι τον πρόεδρο των κριτών Μπάμπη Μαντούδη τίμησε το μέλος της Δ.Ε. μπάσκετ, Δημήτρης Τσιόλκας, τον Θανάση Δεσλή ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, Νίκος Φαρμάκης, τον Παύλο Κρικελά, που βοηθά χρόνια το μπάσκετ της Νίκης, το μέλος της Δ.Ε. μπάσκετ, Μιχάλης Τσιντσίνης.

Παράλληλα, βραβεύτηκαν και χορηγοί, που όπως ανέφερε η Αναστασία Φύσσα, η στήριξή τους είναι καθοριστική. Αυτοί ήταν οι AUTO GAS ΚΟΠΑΝΟΣ (τιμητική πλακέτα στον κ. Αντώνη Κόπανο απένειμε ο παράγοντας της μπασκετικής Νίκης Γιάννης Ζιάμας), ΔΙΑ ΤΥΡΟΣ ΚΑΡΑΚΑΝΑΣ (η βράβευση στον κ. Γιώργο Καρακάνα έγινε από το μέλος της Δ.Ε. Δημήτρη Μανώλη), ΕΨΑ (η βράβευση έγινε από τον αστυνομικό διευθυντή κ. Τόλια), ΠΑΝΟΣ ΧΡΩΜΑ (η βράβευση έγινε από τον κ. Μιχάλη Χατζηδημητρίου), ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (η βράβευση έγινε από τον το μέλος της Δ.Ε. Χρήστο Αθανασιάδη), ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ, ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου παρουσίασε τη φανέλα που φορούσε η Νίκη το 1984 που ανέβηκε στην Α’ Εθνική τότε. «Η Νίκη Βόλου δεν είναι για τη Γ’ Εθνική ούτε για τη Β’. Εύχομαι κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο υψηλότερο σκαλοπάτι», ήταν το σχόλιο του προέδρου της Δ.Ε. μπάσκετ.

Τέλος, κορνιζαρισμένη η νέα φανέλα της ομάδας παραδόθηκε στο Μηχανουργείο Κουτσογιάννης ΕΠΕ, αφού είναι ο χορηγός της. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]