noodles volos banner

Τσώλης: «Σε ένα τοπικό ντέρμπι στην πρεμιέρα όλα παίζονται»

Βατή χαρακτηρίζει την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ για τη Νίκη, ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Παναγιώτης Τσώλης. Μιλώντας στο magnesiasports, τόνισε ότι σίγουρα θα ήταν καλύτερα το ντέρμπι να γινόταν αργότερα, αλλά από την άλλη όπως είπε «όλα είναι ανοιχτά».

Συγκεκριμένα: «Θεωρώ ότι είναι βατή η κλήρωση για εμάς. Ευνοϊκή γενικότερα και μόνο το τοπικό ντέρμπι της πρεμιέρας μας προβληματίζει λίγο. Ξεκινάμε απλά με ένα εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι που θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η Μεταμόρφωση αναμφίβολα έχει μια πιο δεμένη ομάδα, καθώς τα παιδιά που είναι έμπειρα από την κατηγορία, αγωνίζονται χρόνια μαζί. Βέβαια σε ένα τέτοιο παιχνίδι στην πρεμιέρα όλα τα αποτελέσματα παίζουν. Στη συνέχεια, έχουμε ένα πρόγραμμα καλό σχετικά, που αν πάρουμε τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε θα μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Να σημειωθεί ότι η Νίκη Βόλου ξεκίνησε την προετοιμασία της τη Δευτέρα από το κλειστό της Νέας Ιωνίας, υπό τις οδηγίες του Θανάση Μπουλιάκη, ενώ συζητείται το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης. 

Last modified onTuesday, 26 August 2014 15:35