noodles volos banner

Αρχή με στίβο για τη Μεταμόρφωση από το ΕΑΚ (photos)

Από το στάδιο της Νέας Δημητριάδας με πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Μεταμόρφωσης, που θα αγωνιστεί και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Από την πρώτη προπόνηση έλειπαν οι Αγκρής, Γεωργαντάς (τραυματίας) και Διανέλλος, αλλά ο δεύτερος θα μπει από αύριο στις προπονήσεις. Στην πρώτη της ομάδας έδωσαν το παρών οι Νάνης, Τσιτσιγιάννης, Παπούλιας, Γιωτόπουλος, Παλάσκας, Σκαμάγκας, Καραγιώργος, Τσαλαγκάρης και Παρασκευάς.

Μυριτζής: «Όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ»

Δηλώσεις πριν την πρώτη προπόνηση της Μεταμόρφωσης έκανε ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Μυριτζής.  

«Σήμερα είναι το ξεκίνημα μας για τη νέα σεζόν. Οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι με πέρυσι. Δεν έχουμε βλέψεις για ψηλότερα, αλλά είναι η παραμονή στην κατηγορία. Το σημαντικότερο είναι ότι όπως πέρυσι έτσι και φέτος θέλουμε να διατηρήσουμε ένα κλίμα ευχάριστο, ώστε όλοι να το ευχαριστιούνται, να διασκεδάζουν και οι παίκτες και εγώ που είμαι προπονητής. Αγωνιστικός μας στόχος είναι να παίξουμε όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ, που θα το χαρακτηρίζει η αγωνιστικότητα, το τρέξιμο και η πίεση στην άμυνα. Αναγκαστικά επειδή δεν έχουμε ψηλά κορμιά πρέπει να παίξουμε έτσι, για να καλύψουμε αυτή την έλλειψη που έχουμε».

Για την παρουσία και της Νίκης στον όμιλο: «Θα υπάρχουν ντέρμπι και δίνει χρώμα η παρουσία της Νίκης στον όμιλο μας. Έχουμε τους ίδιους στόχους. Αυτά τα ντέρμπι τονώνουν το ενδιαφέρον. Εμένα όμως η άποψη μου είναι ότι τα σωματεία είναι περισσότερα από όσα αντέχει ο χώρος. Θα πρέπει να υπάρξει συνένωση δυνάμεων γενικά. Είναι αρνητικό για το τοπικό μπάσκετ να υπάρχουν τόσα πολλά σωματεία. Καλά θα ήταν να συμβεί αυτό από διαδικασία συνεργασίας, αλλά όπως βλέπω τελικά θα συμβεί από την ανάγκη, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα».

Για το ρόστερ της ομάδας κι αν θα γίνουν άλλες κινήσεις:  «Αυτή η απουσία που μας κοστίζει λίγο είναι του Στέλιου Γεωργαντά. Με την καινούργια χρονιά θα τον έχουμε δυνατό να μπορέσει να μας βοηθήσει γιατί έχει τέσσερις μήνες αποθεραπείας ακόμη. Επίσης σίγουρα είναι η απώλεια η αποχώρηση του Θεοχάρη που ήταν ο ψηλός μας. Μέσα από τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς μπορούμε όμως να καλύψουμε το κενό και να δώσουμε κάποιες λύσεις. Κινήσεις θα γίνουν μόνο αν υπάρξει κάποιος φοιτητής, ή κάποιος που βρίσκεται ήδη στον Βόλο και θέλει να ενισχύσει την ομάδα». 

Last modified onMonday, 25 August 2014 21:00