noodles volos banner

Επιστροφή στο παρκέ για τους καλαθοσφαιριστές της Νίκης

Επιστρέφει στο γήπεδο η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της, Θανάση Μπουλιάκη.

Κατά τη μεταβατική περίοδο του Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις, προκειμένου να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα από τον προπονητή της ομάδας, για την αγωνιστική κατάσταση των καλαθοσφαιριστών του υπάρχοντος δυναμικού αλλά και για τις θέσεις όπου απαιτείται ενίσχυση.

Παράλληλα, θα υπάρχει συμμετοχή και νεαρών παικτών από τους Νέους Αθλητές Νίκης όπως και άλλων καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι θα δοκιμαστούν με την προοπτική να αποκτηθούν από τον βολιώτικο σύλλογο.

Το πρώτο ραντεβού για τους κυανόλευκους είναι την προσεχή Τρίτη 10/6 στις 5.00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Στο μεταξύ, δημιουργείται νέα επιτροπή για το τμήμα καλαθοσφαίρισης με επικεφαλής το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και έφορο μπάσκετ Λευτέρη Κατσαλή, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής.

Προτεραιότητα των ανθρώπων του βολιώτικου συλλόγου είναι να διατηρηθεί ο περσινός κορμός του ανδρικού τμήματος ώστε να υπάρχει ομοιογένεια και για το λόγο αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με τους παίκτες.