noodles volos banner

Ανακοίνωσε Μπουλιάκη η Νίκη

Ο Θανάσης Μπουλιάκης, όπως σας είχε ενημερώσει τo magnesiasports, θα είναι ο νέος τεχνικός του ανδρικού τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα η κυανόλευκη ομάδα. 

Η ανακοίνωση: Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον προπονητή Θανάση Μπουλιάκη, στο πόστο του πρώτου προπονητή της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει σημαντική εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες καθώς έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον Αστέρα Λάρισας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ έχει στο ενεργητικό του και πλούσια καριέρα ως αθλητής, όπου αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της κεντρικής Ελλάδας όπως επίσης και στην 1η κατηγορία της Γερμανίας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου καλωσορίζει τον Θανάση Μπουλιάκη στην οικογένεια της Νίκης Βόλου και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα.

Last modified onThursday, 05 June 2014 21:20