noodles volos banner

Δ.Ε. μπάσκετ Ολυμπιακού Β.: "Τώρα η ομάδα μας έχει ανάγκη "

Δελτίο Τύπου για τον πρώτο αγώνα στα πλέι οφ ανόδου της Α1 ΕΣΚΑΘ κόντρα στην Καλαμπάκα το προσεχές Σάββατο 14/4 στις 20.00 στο ΕΑΚ εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά:

"Με τον ΑΟ Καλαμπάκας θα αναμετρηθεί η ανδρική μας ομάδα το Σάββατο 14 Απριλίου και ώρα 20.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των PLAY OFFS της ΕΣΚΑΘ για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία είναι η απουσία του Γιώργου Παρασκευά, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις την Πέμπτη. Όλη την εβδομάδα δουλεύουν απρόσκοπτα, για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου, να πετύχουν την πρώτη νίκη και να βάλουν τα θεμέλια για την κατάκτηση του στόχου μας.  

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη στα PALY OFFS. Τώρα είναι η ώρα των αποδείξεων, τώρα η ομάδα μας μάς έχει ανάγκη όλους.

Καλούμε τους Παλαίμαχους αθλητές του Συλλόγου και όλους τους παλιούς παράγοντες του να παραστούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιδιών. Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες,  φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας των 10 ευρώ που ήδη έχουν τεθεί στην κυκλοφορία για τους τρεις εντός έδρας αγώνες κατάταξης. Οι κάτοχοι των gold διαρκείας θα μπορούν να χρησιμοποιούν κι αυτές τις κάρτες προκειμένου, εάν το επιθυμούν, να κάθονται στις ειδικές θέσεις εντός του αγωνιστικού χώρου".