Logo
Print this page

Τέλος ο Τζούμας από τον Ίωνα, ευχαριστεί ο 41χρονος προπονητής

Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του Ίωνα με τον προπονητή Άγη Τζούμα, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, σύμφωνα με τη λιτή ανακοίνωση του συλλόγου. Αναλυτικά: "Ο Α.Σ. ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απο κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Αγη Τζουμα. Ο ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί θερμά τον Άγη θα την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και για τα όσα πετύχαμε απο κοινού και του εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βημα της καριέρας του".

Από τη μεριά του, ο 41χρονος τεχνικός, με δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επιβεβαίωσε το "διαζύγιο" μεταξύ των δύο πλευρών, ευχαριστώντας όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε στον Ίωνα, στην τετραετή θητεία του στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

"Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε. Ένας κύκλος έκλεισε. Με μια κοινή απόφαση, φεύγω γεμάτος και πολύ συγκινημένος απο τον πάγκο του Ίωνα. Μία ομάδα που λάτρεψα από μικρός (από τότε που έπαιζε ο αδερφός μου). Ευχαριστώ απο καρδιάς τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Νίκο Φαρμάκη που μου έδωσε τη δυνατότητα, καθώς και ό,τι του ζήτησα αυτά τα τέσσερα χρόνια, για να κοουτσάρω και να επαναφέρουμε μαζί την ομάδα εκεί που πρέπει. Ευχαριστώ την οικογένεια του, κ. Βάσω Κλεφτάκη, τους Θρασύβουλο Φαρμάκη και τον Στέφανο Φαρμάκη για την ενεργό συμμετοχή και βοήθεια τους προς το πρόσωπό μου. Ευχαριστώ όλους τους αθλητές που πέρασαν αυτά τα τέσσερα χρόνια, χωρίς αυτούς δε θα γινόταν τίποτα. Συγγνώμη αν αδίκησα κάποιους. Ευχαριστώ τους δύο συνεργάτες που είχα, τους Γιώργο Δανιηλίδη και Θοδωρή Τούσια. Πήρα πολλά, έδωσα και την ψυχή μου. Ίωνας, μια οικογένεια, μια ομάδα, μια παρέα. Εις το επανιδείν".

Last modified onTuesday, 03 April 2018 18:34
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]