noodles volos banner

Παπούλιας: "Εμείς θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Γ' Εθνική"

Την αισιοδοξία του πως η ομάδα του θα είναι αυτή που, στο τέλος του πρωταθλήματος, θα προβιβαστεί στη Γ' Εθνική μπάσκετ Ανδρών, εξέφρασε με δηλώσεις του στο magnesiasports, ο καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Παπούλιας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα:

"Μέχρι στιγμής, η πορεία μας είναι πάρα πολύ καλή. Είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα και το ίδιο κάναμε και στο κύπελλο, το οποίο κατακτήσαμε τον Ιανουάριο. Είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας, με αρκετά μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη ομάδα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος του Μαρτίου, όταν θα τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, να παραμείνουμε αήττητοι και να προετοιμαστούμε για τα μπαράζ, προκειμένου να πετύχουμε τον κύριο φετινό αγωνιστικό μας στόχο, που είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική".

Για το κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων:

"Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή. Όπως είπα και προηγουμένως, έχουμε κάνει μία πολύ καλή πορεία κι έχουμε δείξει πως ακόμα και τα ματς με τους ανταγωνιστές μας, τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου και τον Σπάρτακο, τα "παίρνουμε" εύκολα ή δύσκολα. Είδαμε και τον Αμπελώνα στο Final-4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα που, πιστεύω, πως θα είναι η βασική μας αντίπαλος για την άνοδο. Σίγουρα, το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας θα μας βοηθήσει πολύ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Όταν έρχονται οι νίκες κι όταν είσαι η μοναδική αήττητη ομάδα και στους δύο ομίλους της Α1 ΕΣΚΑΘ, έχεις ένα ψυχολογικό "αβαντάζ", έναντι των υπολοίπων. Δεν εφησυχαζόμαστε, ούτε είμαστε υπεραισιόδοξοι. Απλά, πιστεύω πως αποκτάμε ψυχολογικά ένα πλεονέκτημα".

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας και για το αν ο Ολυμπιακός προθυμοποιείται να "διαλέξει" αντίπαλο στα μπαράζ από τον όμιλό του, από τη στιγμή που παίζει στις τελευταίες αγωνιστικές με τον τρίτο Σπάρτακο και τον τέταρτο Αλμυρό:

"Όχι, δεν μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία. Πιστεύω πως έχουμε την καλύτερη ομάδα και δεν κοιτάμε να διαλέξουμε αντίπαλο στα μπαράζ. Δεν έχουμε καλύτερες σχέσεις με κάποια ομάδα, ώστε να τη βοηθήσουμε ή κάτι τέτοιο. Στόχος μας είναι να πάρουμε όλα τα ματς και να τερματίσουμε πρώτοι και αήττητοι, ανεξαρτήτως ποιος θα βγει δεύτερος και ποιος θα μας ακολουθήσει στα μπαράζ από τον όμιλό μας".

Για το αν πιστεύει πως τελικώς η ομάδα του θα κερδίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική:

"Θεωρώ πως αυτός ο στόχος για εμάς είναι απόλυτα εφικτός. Όπως έχω δει τα πράγματα, επαναλαμβάνω πως ο Αμπελώνας θα είναι ο βασικός συνδιεκδικητής μας, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες ομάδες. Από 'κει και πέρα, θέλουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού κοντά μας. Ο Αμπελώνας, στον αγώνα της Λάρισας, θα έχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο του και το ίδιο σκηνικό ελπίζουμε να υπάρξει και στο ΕΑΚ, με τους δικούς μας φιλάθλους. Αγωνιστικά, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω πως θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στο τέλος".