Logo
Print this page

Εύκολα ο Ολυμπιακός Β., 64-83 τον Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενήθηκε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν εύκολα ένα ακόμα "ροζ φύλλο" στο πρωτάθλημα, με σκορ 83-64.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Στεργιόπουλου κατάφεραν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο να αντισταθούν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους, καθώς στο τέλος του οι δύο ομάδες βρίσκονταν πολύ κοντά στο σκορ (20-23).

Από 'κει και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός έθεσε στερεές βάσεις για το "διπλό", έχοντας πρωτίστως εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά, γεγονός που αποτυπώνεται από τους δέκα πόντους ενεργητικό που είχε ο ΓΣΑ στη δεύτερη περίοδο. Το ημίχρονο "έκλεισε" με το σύνολο του Γιώργου Βλιώρα να προηγείται με 13 (30-43) και το έργο του Αλμυρού για ενδεχόμενη νίκη - έκπληξη να δυσκολεύει πολύ.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και τους Μπόγδανο - Παπούλια σε μία ακόμα εξαιρετική μέρα επιθετικά, ανέβασε κι άλλο την υπέρ του διαφορά, με το σκορ στο τέλος της τρίτης περιόδου (46-66) να δείχνει πως το τέταρτο μέρος της αναμέτρησης θα αποκτούσε χαρακτήρα διαδικαστικό.

Οι κυανόλευκοι, βέβαια, έδειξαν περίπου στα μισά της τελευταίας περιόδου ότι έχουν "σφυγμό", ρίχνοντας την εις βάρος τους διαφορά στους δέκα πόντους, εκμεταλλευόμενοι, μέχρι ένα σημείο, και την αγωνιστική "χαλάρωση" των αντιπάλων τους, με τον Ολυμπιακό, όμως, να σοβαρεύεται αμέσως και να "τελειώνει" το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. 

Τελικό σκορ 64-83, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να οδηγεί αήττητος την κούρσα του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ, αλλά το μελανό σημείο για τους ερυθρόλευκους ήταν το διάστρεμμα στο πεντάλεπτο του Παρασκευά που αποχώρησε. 

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 30-43, 46-66, 64-83

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Στεργιόπουλος): Κοντοστάθης 8 (2), Καραγιώργος 29 (4), Μαμούρας 4, Συνάζος, Ράπτης 2, Μυλωνάς 3 (1), Θέος 10 (2), Χατζόπουλος 2, Βαλαμούτης 6

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βλιώρας-Γκουγκουτούδης): Καραγεώργος 6 (2), Τζήμας 3 (1), Παπούλιας 19, Αλεξίου 2, Ίλτσογλου 15 (4), Μπόγδανος 28 (2), Καραθάνος 2, Ανααστασόπουλος 4, Λουλούδης 4, Παρασκευάς

Last modified onSaturday, 13 January 2018 22:42
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]