noodles volos banner

Με το λογότυπο της Φλόγας στη φανέλα ο Ολυμπιακός Β. στο Final 4

Με φανέλα που θα έχει το λογότυπο της “Φλόγας” θα αγωνιστεί η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ. Σε σχετικό δελτίο Τύπου τονίζεται:

«Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του “Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους τόσο του Συλλόγου μας όσο και γενικά του αθλήματος, ότι η ομάδα μας, στο πλαίσιο και της κοινωνικής της προσφοράς, στο FINAL 4 του Κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ. θα αγωνιστεί με νέα στολή, αφιερωμένη στο σύλλογο Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”, άνθρωποι της οποίας θα είναι και τις δυο ημέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες θα δύνανται να ενισχύσουν την προσπάθειά τους στο μεγάλο αγώνα που δίνουν.

Κατά την παρουσίαση της ειδικής φανέλας η πρόεδρος του Συλλόγου «Φλόγα» Μαγνησίας. κα. Ντίνα Τριανταφύλλου δήλωσε συγκινημένη για την πρωτοβουλία του Τμήματος Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, διότι δείχνει την ευαισθησία των παραγόντων, των αθλητών και των προπονητών της ομάδας, θεωρώντας ότι με αντίστοιχες ενέργειες προβολής του έργου της “Φλόγας” η προσπάθεια των ανθρώπων της βρίσκει συνοδοιπόρους.

Ευχαρίστησε τη Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα αγωνιστικά τμήματα και ευόδωση των στόχων τους, ενώ ανταπαντώντας ο έφορος του Ανδρικού Τμήματος Μπάσκετ κ. Ζάκος Σαχίνης δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρίσκεται πάντα κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στους ανθρώπους που προσπαθούν σε δύσκολες συνθήκες να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά».