noodles volos banner

Στη Θεσσαλονίκη για φιλικά οι υποδομές του Γ.Σ. Βόλου

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη για φιλικούς αγώνες θα πραγματοποιήσουν οι ομάδες των ΕΦΗΒΩΝ (2000-2001), ΠΑΙΔΩΝ (2002-03)  και ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ (2003-04) του Γ.Σ. Βόλου στις 29 & 30 Δεκεμβρίου.

Οι αθλητές θα επισκεφτούν το Μουσείο της ΧΑΝΘ και θα παρακολουθήσουν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο τον αγώνα μπάσκετ της Α1 ΑΡΗΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία και το κλίμα ενός αγώνα μπάσκετ της κορυφαίας διοργάνωσης της Ελλάδας και να δουν από κοντά επώνυμους μπασκετμπολίστες.

Την αποστολή θα συνοδέψουν οι προπονητές των ομάδων Τύμπας Παναγιώτης και Ζαρογιάννης Χρήστος καθώς και οι προπονητές της ανδρικής ομάδας του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ Κοσμάτος Γιώργος και Ντάκης Γιώργος.

Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ ΒΟΛΟΥ συνεχίζει να πραγματοποιεί τέτοιου είδους αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες έχουν ως στόχο:

-Τη βελτίωση των ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων των νεαρών αθλητών & τις αγωνιστικές εμπειρίες που θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα για την εξέλιξη τους.

-Την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθαι

-Τη δυνατότητα συνύπαρξης και ανάπτυξης του ομαδικού πνεύματος και της δημιουργίας υγιών ανθρώπινων σχέσεων μέσω του αθλητισμού και του fair play.