noodles volos banner

Φιλοξενεί ομάδα από τη Σερβία για δύο φιλικά ο Ολυμπιακός Β.

H KK Morava H KK Morava

Ομάδα της Α2 ανδρών της Σερβίας θα φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να δώσει δύο φιλικούς αγώνες με τους ερυθρόλευκους. Επίσης, το συγκρότημα των Βλιώρα-Γκουγκουτούδη θα δώσει το Σάββατο τον τελευταίο της αγώνα για τη φάση των ομίλων με την Αγριά B.C. στο Β. Παρασκευόπουλος. Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου έχει ως εξής:

«Με δυο πολύ δυνατούς διεθνείς φιλικούς αγώνες και έναν αγώνα Κυπέλλου συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας ενόψει των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα φιλοξενήσει την ΚΚ ΜΟRAVA από τη Σερβία, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 της χώρας της, από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.

Η KK MORAVA έχει έδρα στην πόλη της VLADICIN HAN στη νοτιοδυτική Σερβία και την περίοδο 2016-17 τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος της Α2 της χώρας της. Αυτά τα δυο τεστ θα βοηθήσουν τον προπονητή μας Γιώργο Βλιώρα και τον συνεργάτη του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, αφού μετά και την τελευταία προσθήκη του Αλέξανδρου Λουλούδη το ρόστερ είναι πλήρες  και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή τους.

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 17.30 στο ΕΑΚ Βόλου, το Σάββατο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για το κύπελλο ΕΣΚΑΘ την ομάδα του BC Αγριάς (πρώην Μεταμόρφωση) στις 17.00 στο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ και την Κυριακή ΚΚ Morava και Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστούν εκ νέου στο ΕΑΚ Βόλου πριν ή μετά τον αγώνα κυπέλλου της γυναικείας ομάδας με τον Παναθλητικό Συκεών Θεσσαλονίκης».