Logo
Print this page

Έναρξη των τμημάτων υποδομής του B.C. Volos την Παρασκευή

Για την έναρξη των τμημάτων υποδομής του B.C. Volos ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο σύλλογος. Αναλυτικά:

«Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Βόλου, που γυμνάζονται τα τμήματά μας.

Τα τμήματα Μίνι (2)-Προμίνι-Ακαδημία (1)-Ακαδημία (2)-Ακαδημία (3) και οι νέες εγγραφές θα πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Βόλου στις 6:30 το απόγευμα για την ενημέρωση σχετικά με το προπονητικό πρόγραμμά της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Στην πρώτη συγκέντρωση θα είναι παρόν το προπονητικό τιμ και ο τεχνικός Δ/ντης κ. Καρακατσούνης Ιωάννης μαζί με τον υπεύθυνο Υποδομής κ. Καρακατσούνη  Κων/νο θ’ αναλύσουν  τους στόχους για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Επίσης και  οι προπονητές κ.κ. Μάνος Αντώνης και Καραγιώργος Δημήτρης θα παρουσιαστούν από την ομάδα στα τμήματα που θα είναι υπεύθυνοι και θα προπονούν.

Όλοι μαζί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου  Νέας Ιωνίας για μια νέα αγωνιστική και μπασκετική χρονιά!

B.C.VOLOS-PLAY WITH “PASSION”

Οι εγγραφές σ’ όλα τα τμήματα άρχισαν. «ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ», έλα στην ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα στο βολιώτικο μπάσκετ. Από το 2007 μέχρι και σήμερα το δείχνουν τα αποτελέσματα εντός και εκτός γηπέδων. Ελα να γνωρίσεις το μπάσκετ μέσα από άλλη φιλοσοφία και νοοτροπία μακριά από τα κατεστημένα και τα τυποποιημένα.

ΕΛΑ ΣΤΟ B.C.VOLOS

Έλα να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ… ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ …ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ …ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ ... ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ …

Τηλ. επικοινωνίας: 6946284232-6972124459-6973881647 

Τηλ. γραμματείας: 6987048486…

BC.VOLOS-PLAY WITH “ PASSION “

FB ( bcvolos)

SITE:basketballclubvolos.simplesite.com»

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]