noodles volos banner

Πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά Φιλίας από τον Ίωνα

Το κλειστό του ΕΑΚ του Βόλου πλημμύρισε από μικρούς αθλητές και τους γονείς τους το πρωί της Παρασκευής 16/6 και για τέσσερις ώρες τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το μπάσκετ παίζοντας φιλικά παιχνίδια, ενώ πραγματοποιήθηκαν πολύ ωραίοι αγώνες μεταξύ τριών ομάδων της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν ο διοργανωτής Ίωνας Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ολυμπιονίκης Μαγνησίας με αθλητές  γεννημένους το 2004-05-06. Μετά από πρόταση του προέδρου του Ίωνα  κ. Φαρμάκη Νικόλαου και τη σύμφωνη γνώμη των άλλων ομάδων δεν κρατήθηκε σκορ σε όλους τους αγώνες, καθώς το τουρνουά ονομάστηκε “τουρνουά Φιλίας”, με μόνο σκοπό την ψυχαγωγία των μικρών καλαθοσφαιριστών και τη γνωριμία μεταξύ των, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό  το πώς αντιλαμβάνονται οι σύλλογοι που πήραν μέρος τον Αθλητισμό.

Στο τέλος των αγώνων βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες και με τις τρεις ομάδες αγκαλιασμένες, ενώ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα. 

Επίσης στο τέλος έγινε και μια ξεχωριστή βράβευση από τον πρόεδρο του Ίωνα, αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΘ και μέλος του Δ.Σ της ΕΟΚ κ. Φαρμάκη Νικόλαο στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου και αντιπρόεδρο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη για τη μεγάλη του προσφορά στον χώρο του μπάσκετ. Ο κ. Φαρμάκης χάρισε ένα αναμνηστικό Επετειακό Λεύκωμα της Εθνικής Ελλάδος με τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ιστορική κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 1987 στον Coach Μιχάλη Καπουρνιώτη, ο οποίος ως παίκτης αγωνίστηκε δύο χρόνια με τη φανέλα του Ίωνα, πετυχαίνοντας μάλιστα και την άνοδο με τον Ίωνα στη Γ’ Εθνική το 2007.

1mike farmakis   

Last modified onTuesday, 20 June 2017 21:08