noodles volos banner

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του B.C. Volos για τον σύλλογο Πίστη

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (13/5) η εκδήλωση ενίσχυσης του συλλόγου Πίστη για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες από το B.C. Volos για 5η χρονιά. Το B.C. Volos σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε τονίζει τα εξής:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ του B.C. Volos σε συνεργασία με την "ΠΙΣΤΗ' το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στο puerto cafe στην παραλία της πόλης μας με συμμετοχή όλων των τμημάτων της ομάδας μας αλλά και με πάρα πολύ κόσμο που έδωσε δυνατό παρών στην εκδήλωση και έστειλε μήνυμα τι σημαίνει B.C. Volos στα μπασκετικά δρώμενα της πόλης μας.
Η εκδήλωση άρχισε με τις βραβεύσεις. Τιμήθηκαν αρχικά ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας Δημήτρης Κανούλης για τη μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε με τον ερχομό του στην ομάδα και οι παίκτες της ομάδας μας που πέρασαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας, που ήταν οι: Τσιτσιγιάννης Γιώργος (τώρα αγωνίζεται στον Φιλαθλητικό στη Β' εθνική), Αγγελόπουλος Πέτρος, Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης, Καρασάββας Χρήστος (αγωνίζεται στο Μαρούσι), Καμμένος Δημήτρης, Παπανικολάου Βασίλης, Καλλέργης Κυριάκος, Εκατομμάτης Παντελής, Θεοδωρίδης Δημήτρης, Τσακνάκης Μιχάλης, Φιλίππου Αργύρης.

Μετά ακολούθησε η βράβευση της παιδικής μας ομάδας που συμμετείχε στα τελικά της Μαγνησίας και της ανδρικής ομάδας για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ και για τον καλό και έντιμο αγώνα που έδωσε με τα νέα παιδιά μέσα στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων! Οι βραβεύσεις έκλεισαν με τον μικρό Άγγελο Καζάκη, του πιο μικρού αθλητή της ομάδας μας με απονομή μεταλλίου και μιας μπάλας της ομάδας μας.

Στη συνέχεια έγινε η λαχειοφόρος αγορά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρώην υφυπουργός κ. Χρυσοβελώνη Μαρίνα, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σταυρίδης Θανάσης, ο παλιός παίκτης προπονητής και διαιτητής της Α1 κ. Στέλιος Τζαφλέρης καθώς και η κ. Όλγα Αντωνίου, πρόεδρος της ΠΕΕΚΠΕ . Όλοι οι παραπάνω έκανα τις απονομές στα τιμώμενα πρόσωπα και στις ομάδες μας. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία και την τιμή που μας έκαναν να είναι μαζί μας στη μεγαλύτερη γιορτή της ομάδας που έχει φιλανθρωπικό σκοπό.
Επίσης παρούσα ήταν και η πρόεδρος της ''ΠΙΣΤΗΣ" κ. Ζαχαριάδου Ελένη, η οποία μίλησε σε παιδιά και γονείς για το κοινωνικό έργο της ΠΙΣΤΗΣ και για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, για να μπορούν τα παιδάκια να γίνουν καλά. 
Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς, τους φίλους της ομάδας μας, τους αθλητές-αθλήτριές μας, τις επιχειρήσεις για τα δώρα που πρόσφεραν, το PUERTO CAFE  (τον Γιώργο και τον Σπύρο για τη συνεργασία), το προσωπικό του καταστήματος, την κ. Ελένη Ζαχαριάδου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την ΠΙΣΤΗ, φυσικά τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωσή μας και τους συνεργάτες της ομάδας μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η προσπάθεια για ένα καλύτερο βολιώτικο μπάσκετ συνεχίζεται σ’ όλα τα επίπεδα της ομάδας. Συνεχίζουμε με το μεγάλο τουρνουά που αρχίζει την Παρασκευή 19 Μαΐου και θα τελειώσει με τη μεγάλη γιορτή στην τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής στις 14 Ιουνίου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με την παρουσία ενός εκ των μεγαλύτερων ονομάτων του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ της θρυλικής πεντάδας της Εθνικής μας Ομάδας του 1987, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΥΡΩΠΗΣ!»

Last modified onMonday, 15 May 2017 12:14