Logo
Print this page

Λ. Πρέκας: Απαντήσαμε στο παρκέ, τα καλύτερα έρχονται

Πρώτα μπουγέλο και … μετά δηλώσεις για τον Λ. Πρέκα. Ο προπονητής της Νίκης είχε κάθε λόγο να είναι πανευτυχής μετά το τέλος του αγώνα με τον Γ.Σ. Βόλου και φυσικά δεν πειράχτηκε καθόλου από τη διάθεση των παικτών του να τον … δροσίσουν.

Αμέσως μετά τόνισε ότι οι παίκτες του και ο ίδιος απάντησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι όχι με δηλώσεις στις προκλήσεις που δέχτηκαν και πως πλέον τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι όλη τη χρονιά είχαμε μεγάλη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά από τις 29 Αυγούστου και κομβικό ήταν το χρονικό σημείο στην περίοδο των γιορτών που μπορέσαμε και φρεσκάραμε την ομάδα και προσθέσαμε κάποια στοιχεία.

 Είμαστε δίκαια η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ κι αυτό μπορεί να τα διαπιστώσει κανείς, αν δει την επίθεσή μας και την άμυνά μας και ότι έχουμε και την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και κατά τη διάρκεια των πλέι οφ.

Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο, τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου και σ’ όλη τη Δ.Ε. της Νίκης και στους παίκτες μου, οι οποίοι ακολούθησαν κατά γράμμα αυτά που λέγαμε στ’ αποδυτήρια. Έδειξαν μεγαλείο ψυχής και δεν απάντησαν στις προκλήσεις που δέχθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, αν και θα μπορούσαμε να το κάνουμε πολύ εύκολα.

 Ωστόσο, προτιμήσαμε να απαντήσουμε μέσα στο παρκέ και η απάντηση που έδωσε η Νίκη είναι δυναμική. Επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και θέλω να πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται. Έχουμε έναν αρκετά καλό κορμό, διότι τα παιδιά που είχε φέτος η ομάδα δεν είναι, για να αγωνίζονται στο τοπικό, αλλά σε υψηλότερες κατηγορίες.

Θα βάλουμε το κεφάλι κάτω με ταπεινότητα, με δουλειά και υπομονή να συνεχίσουμε αυτό το οποίο έχουμε ξεκινήσει. Θα δώσουμε κίνητρο και πρότυπα σε όλα τα νέα παιδιά του Βόλου, που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ, έτσι ώστε να είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας και να βάλουμε ένα λιθαράκι στην αναβάθμιση του βολιώτικου μπάσκετ».

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]