noodles volos banner

Παρασκευάς: «Χωρίς άγχος στο δεύτερο γύρο»

Ο πρώτος γύρος της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε και η Μεταμόρφωση με έξι νίκες και επτά ήττες, έχει καταφέρει να πάρει αποστάσεις από τις θέσεις υποβιβασμού. Ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Γιώργος Παρασκευάς, κάνοντας τον απολογισμό του πρώτου γύρου για την ομάδα του, δηλώνει ότι θα μπορούσε και λίγο καλύτερα για να ήταν πιο άνετοι στη συνέχεια.

Για τον πρώτο γύρο που τους αφήνει στην 7η θέση: «Βρισκόμαστε σε καλό σημείο, αν και θα μπορούσαμε λίγο καλύτερα. Ουσιαστικά θα μπορούσαμε να είχαμε δύο νίκες παραπάνω. Με Ηρακλή Κοζάνης, που δεν έπαιξε ο Παπούλιας και τραυματίστηκα νωρίς εγώ, αλλά και με τη Σιάτιστα που ήμασταν κακοί, είναι δύο ματς που θα έπρεπε να τα είχαμε κερδίσει. Αν τα είχαμε πάρει θα αισθανόμασταν πιο άνετα. Μας πήγαν βέβαια και λίγο πίσω και οι τραυματισμοί, αλλά ήρθαν παιδιά που βοήθησαν σημαντικά όπως ο Σκαμάγκας. Βέβαια υπάρχουν ορισμένα προβλήματα, όπως ότι ο δεύτερος πλέι μέηκερ της ομάδας, που τον χρειαζόμαστε, ο Κώστας Αγκρής, δεν μπορεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Πιστεύω όμως ότι γενικά όποια δυσκολία υπάρχει θα την ξεπεράσουμε».

Για το αν θα υπάρχει άγχος για τον στόχο της παραμονής στο δεύτερο γύρο: «Θα πρέπει να ρεφάρουμε με το διπλό στη Σιάτιστα γιατί είναι μία πολύ κακή ομάδα. Τις  υπόλοιπες ομάδες που είναι από κάτω στη βαθμολογία τις έχουμε κερδίσει με τις περισσότερες με μεγάλες διαφορές. Έχουμε κάνει διπλά σε Γρεβενά και Βόνιτσα, ενώ και με τη Νίκη έχουμε πάρει μεγάλη διαφορά… Επίσης έχουμε κερδίσει και Διόσκουρους, Καρδίτσα και Έδεσσα. Τα ματς της έδρας μας να πάρουμε πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πάμε χωρίς άγχος και χωρίς να έχουμε στο πρόγραμμα μας μεγάλα ταξίδια. Αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε τους ισχυρούς στην έδρα μας και πιστεύω ότι όλα κρίνονται από εμάς».

Για το ντέρμπι με τη Νίκη που ακολουθεί: «Δεν είναι καιρός για χάρες ούτε για τη μία ομάδα, ούτε για την άλλη. Και οι δυο έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και θα παλέψουμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί και η Νίκη είναι πιο έτοιμη σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, αλλά δεν έχει πολλές λύσεις.   Από εμάς εξαρτάται. Αν βρούμε ρυθμό και παίξουμε βάσει των δυνατοτήτων μας και των στάνταρ μας θα το πάρουμε το παιχνίδι. Να είμαστε σοβαροί χρειάζεται και θα κερδίσουμε».