noodles volos banner

Με απουσίες μη βασικών ο Γ.Σ. Βόλου

Μπορεί οι απουσίες που θα έχει ο Γ.Σ. Βόλου στο αυριανό (Σάββατο 18/10) ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για τους οκτώ του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ να μην είναι “χτυπητές”, αλλά σίγουρα προβληματίζουν ως ένα βαθμό τον Γιώργο Κοσμάτο.

Απόντες λοιπόν θα είναι οι Μαστραφτσής (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Τσικλιτζής (πρόβλημα στη μέση), Εξιζόγλου (ενοχλήσεις στο γόνατο), ενώ ο Χατζόπουλος λείπει από τις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες για επαγγελματικούς λόγους, αλλά στον αγώνα πιθανόν να δώσει το παρών. Επίσης σήμερα αναμένεται να εκδοθούν τα δελτία των Χαμτζάκου (φοιτητής που έπαιζε στην ΑΕΛ) και Δεμίρη (από το B.C. Volos).

«Πάμε να παίξουμε έναν αγώνα προετοιμασίας πάνω απ’ όλα. Θα είναι ένα καλό τεστ για μας, το αντιμετωπίζουμε σα ένα δυνατό φιλικό και δεν έχουμε ως αυτοσκοπό τη νίκη. Φυσικά, θέλουμε να περάσουμε στο φάιναλ φορ και αν μας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσουμε, θα το κάνουμε. Έχουμε πολλά καινούργια παιδιά, διαθέτουμε ρόστερ με 19 παίκτες με πολλούς μικρούς Θέλουμε να περάσουμε ακόμη καινούργια πράγματα και δεν έχουμε ολοκληρώσει το μοντάρισμα», τόνισε στο magnesiasports ο τεχνικός του Γ.Σ. Βόλου, Γιώργος Κοσμάτος.