noodles volos banner

Νικητής ο ΓΣΒ στο φιλικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (video + photos)

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου ήταν ο νικητής στο δεύτερο παιχνίδι του Σαββάτου για το τουρνουά "Γ. Τσινίδης" που διοργανώνει η Ανάληψη. Σε ένα πολύ ωραίο και θεαματικό παιχνίδι που κράτησε την αγωνία των θεατών μέχρι το τέλος, η ομάδα του Γιώργου Κοσμάτου επικράτησε αυτής του Ολυμπιακού Βόλου του Λάμπρου Πρέκα με 66-64. Είκοσι δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Ζαρογιάννης κατάφερε με δύο βολές να διαμορφώσει το τελικό σκορ. 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο ο Ολυμπιακός πάντα έβρισκε τις λύσεις για να βρίσκεται κοντά και να διεκδικεί. Η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα, που αγωνίστηκε χωρίς τους Μαυροφώτη, Αλεξίου και Μακρίδη, ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά και έτσι το παιχνίδι στο τέλος είχε σασπένς και αγωνία. Ο Ζαρογιάννης με δύο βολές διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχασε ελεύθερο σουτ για να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση.

Και οι δυο τεχνικοί των ομάδων, έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα των παικτών τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-19, 37-31, 49-43, 66-64

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΨΥΧΑΣ

ΓΣ ΒΟΛΟΥ(ΚΟΣΜΑΤΟΣ - ΝΤΑΚΗΣ) ΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ 5 (1), ΤΣΑΠΡΑΪΛΗΣ 6, ΓΟΥΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΤΣΑΒΕΣ 17, ΚΑΡΑΡΗΓΑΣ 10 (1), ΓΚΟΥΓΟΥΤΟΥΔΗΣ 5 (1), ΤΣΙΚΛΙΤΣΗΣ 2, ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ, ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ 19 (1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (ΠΡΕΚΑΣ) ΑΧΡΙΑΝΗΣ 2, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΘΕΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΚΗΣ, ΝΤΙΚΑΣ 12 (2), ΡΟΔΟΚΑΛΗΣ 4 (1), ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 21 (3), ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ 2, ΦΩΣΣΕΣ 10, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΑΤΣΟΥΛΑΡΗΣ 5 (1)

Media

Last modified onSunday, 28 September 2014 01:06