noodles volos banner

Ξεκίνησε προετοιμασία η Ανάληψη

Πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν και για την Ανάληψη στο κλειστό της Νέας Δημητριάδας. Οι κυανέρυθροι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με αρκετά νέα πρόσωπα. Δεκαέξι καλαθοσφαιριστές ήταν στην πρώτη προπόνηση της Ανάληψης και συγκεκριμένα οι Κοντάκης, Γαλανάκης, Συλεόπουλος, Γ. Ίλτσογλου, Μπακρατσάς, Λουλούδης, Κορέντης, Τσακιρόπουλος, Αποστολίδης, Αδάμης, Παπαζήσης, Μόσιος, Ανέστης, Αγραφιώτης, Ευαγγελινός, Σταματάκης. Έλειπαν οι αδερφοί Φωτιάδη και ο Βαρδακώστας που θα ενσωματωθούν στη συνέχεια.

Καμακάς: Να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ

Ο προπονητής της Ανάληψης, Απόστολος Καμακάς, μίλησε στο magnesiasports για τη νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας του.

«Υπάρχει μία ομάδα με βάσεις και κορμό, υπάρχουν νέα παιδιά που θα παρακολουθούνται και ενδεχομένως κάποια να προωθηθούν. Στόχος μας είναι να διασκεδάζουμε το μπάσκετ και από κει και πέρα να πετύχουμε αυτά που θέλουμε αγωνιστικά. Να παίζουμε καλό μπάσκετ και να δείχνει ένα καλό πρόσωπο η ομάδα, σε λειτουργικό και αγωνιστικό επίπεδο. Να υπάρχει μια καλή συνεργασία παικτών και προπονητών και να ευχαριστιόμαστε το άθλημα και το παιχνίδι».