noodles volos banner

Καλογερόπουλος: «Για το κάτι παραπάνω με τον Ολυμπιακό»

Ο Χρήστος Καλογερόπουλος αποφάσισε φέτος να αφήσει τον ΓΣ Βόλου, για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βολιώτης πλέι μέηκερ μίλησε για την απόφαση του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα στο magnesiasports, τόνισε ότι έφυγε σαν φίλος από τον ΓΣΒ και έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Για την αποχώρηση του από τον ΓΣ Βόλου: «Φεύγω από τον Γυμναστικό με καλές στιγμές και εντυπώσεις. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Κουρουπάκης ήταν κύριος απέναντι μου. Στον Ολυμπιακό πάω για μία αλλαγή, γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα και είδαμε πέρυσι οτι είχε τεράστια δυναμική. Γέμισε το γήπεδο στα μεταξύ μας παιχνίδια, κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν τόσο εύκολα πολλές ομάδες και μου αρέσει και η φιλοσοφία της ομάδας, που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο κόουτς γιατί έχουμε συνεργαστεί στην Ανάληψη πολλά χρόνια, ενώ μου άρεσε που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με πλησίασαν και μου έδειξαν ότι με ήθελαν στην ομάδα».

Για το γεγονός ότι την ίδια «διαδρομή» ακολούθησε και  ο συμπαίκτης του Θανάσης Παυλόπουλος: «Με επηρέασε το γεγονός ότι πήγαμε στον Ολυμπιακό μαζί με τον Θανάσης που είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Το κουβεντιάσαμε, αλλά από κει και πέρα ο κάθε άνθρωπος, αποφασίζει ξεχωριστά».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου και τον στόχο της νέας σεζόν: «Στόχος είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να κάνει ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι. Στην ουσία να μπει στα μπαράζ και γιατί όχι να βγει κατηγορία. Γι αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό. Ούτως ή άλλως και πέρυσι πρωταγωνίστησε. Και φαντάζομαι και οι κινήσεις που γίνονται είναι για να κάνει το κάτι παραπάνω. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, με υγεία και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».