noodles volos banner

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά διοργανώνει η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά διοργανώνει η ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στη μνήμη δύο ανθρώπων του συλλόγου, του Σπύρου Αγγελινού και της αθλήτριας Αλεξάνδρας Νόλη.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε δύο γήπεδα, στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας και στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, στις 27-29 Δεκεμβρίου 2013 και στις 3-5 Ιανουαρίου 2014. Οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά τις ώρες 10:00π.μ. έως 2:00μ.μ. και θα λάβουν μέρος οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων υποδομής της Νίκης Βόλου γεννηθέντες τα έτη 2007-1999, όπως και όσα παιδιά ασχολούνται με το μπάσκετ αλλά δεν είναι εγγεγραμμένα σε κάποιο σύλλογο.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου καλούν τα παιδιά να συμμετάσχουν στους αγώνες και στα διαγωνιστικά παιχνίδια του τουρνουά, όπως και τους γονείς να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειές τους. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο προπονητή ακαδημίας Θανάση Κασαπίδη στο τηλέφωνο 6947303850.