noodles volos banner

Διπλό για την Ανάληψη απέναντι στο Δίλοφο

Νίκη με 70-56 πέτυχε η Ανάληψη εκτός έδρας απέναντι στο Δίλοφο για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με τον Γιώργο Ίλτσογλου να είναι ο πρωταγωνιστής με 29 πόντους με έξι τρίποντα. Οι κυανέρυθροι κατάφεραν να ξεφύγουν στο δεύτερο δεκάλεπτο και κράτησαν έναν ρυθμό που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να τους απειλήσουν.

Αρχικά η ομάδα του Γιώργου Βλιώρα αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα, ενώ και στην επίθεση δυσκολεύονταν να βρει τον δρόμο προς το καλάθι. Στη δεύτερη περίοδο με άμυνα ζώνης περιόρισε τους αντιπάλους της και κατάφερε να πάρει μια διαφορά της τάξης των οκτώ πόντων. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με το... ίδιο νόμισμα και με άμυνα ζώνης να σταματήσουν την Ανάληψη, όμως ο Γιώργος Ίλτσογλου ήταν σε εξαιρετική μέρα και δίνοντας τις λύσεις με σουτ από την περιφέρεια κράτησε τη διαφορά σε ένα επίπεδο μεταξύ οκτώ και δέκα πόντων. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ανάληψη όχι μόνο διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα αλλά κατάφερε να το διευρύνει κιόλας φτάνοντας σε μία δίκαιη επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 25-33, 43-51, 56-70

ΔΙΛΟΦΟ (Παπαθεοδώρου): Χατζόπουλος 26, Μπαταγιάννης 4, Ντέλιος 2, Μπλιάτσος 3 (1), Πολύζος 7 (1), Λούβαρης, Μποζαρλής 3 (1), Σταυρόπουλος 7 (1).

ΑΝΑΛΗΨΗ (Βλιώρας): Ίλτσογλου Γ. 29 (6), Φωτιάδης Κ., Γαλανάκης 2, Ίλτσογλου Θ. 10, Συλεόπουλος 7, Εκίζογλου 6, Φωτιάδης Φ. 4, Τακιρόπουλος, Γιουμπλάκης 8, Θεοχάρης 4, Λουλούδης.

Last modified onSaturday, 14 December 2013 22:02