Logo
Print this page

Συνεχίζει στην ΑΕΛ ο Μιχάλης Πολίτης

Μετά τις πολύ πετυχημένες σεζόν στην ΑΕΛ, Μιχάλης Πολίτης κι ομάδα ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Ο Βολιώτης γκαρντ θα παραμείνει στους "βυσσινί" όπως ανακοινώθηκε και ίσως αγωνιστεί στην Α2, εφόσον η ΑΕΛ κερδίσει την άνοδο.

Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΛ ανακοινώνει τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον 28χρονο γκαρντ, Μιχάλη Πολίτη, που συνέβαλε και από την πλευρά του τα μέγιστα την τελευταία αγωνιστική περίοδο στην πετυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο Πολίτης αγωνίζεται στην ΑΕΛ από τη δεύτερη χρονιά της ομάδας στη Γ’ Εθνική (περίοδος 2014-15) και θα συνεχίσει να φορά τα βυσσινί για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο».

 

«Θα παλέψω να δικαιώσω την επιλογή τους»
Από την πλευρά του ο παίκτης τόνισε για την επέκταση της συνεργασίας με τον σύλλογο: «Η τελευταία χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή για την ΑΕΛ και θεωρώ ότι δώσαμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας για να κάνει η ομάδα την πορεία που έπρεπε. Η επόμενη χρονιά παραμένει πρόκληση για να έρθει η ΑΕΛ στη θέση που της αξίζει. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα πετυχημένο σύνολο και μία ομάδα που μπορεί να κάνει τη διαφορά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Από την πλευρά μου θα παλέψω για το καλύτερο δυνατό προκειμένου να δικαιώσω την επιλογή της Διοικούσας Επιτροπής και του τεχνικού επιτελείου προς το πρόσωπό μου και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να έχουμε μία πορεία στο πρωτάθλημα αντάξια της ΑΕΛ και να διεκδικήσουμε αυτό που αναλογεί σε εμάς αλλά πάνω απ’ όλα στην ομάδα».

Last modified onTuesday, 05 July 2016 09:16
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]