noodles volos banner

Ανέλαβε τον ΓΣ Λάρισας ο Ζαφειρούδης

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του ΓΣΛ καθώς ξαφνικά τη θέση του Μάριο Πρίμορατς πήρε ο Γιώργος Ζαφειρούδης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΣΛ που παραμένει σε τροχιά ανόδου στη Α2 εθνική κατηγορία (μέσω μπαράζ), ο Πρίμορατς έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και αντικαταστάθηκε από τον Έλληνα τεχνικό που έχει δείξει μια έφεση στις ανόδους.

Συγκεκριμένα ο Ζαφειρούδης έχει πετύχει ανόδους με τη ΜΕΝΤ(από την Α2 στην Α1) , με τη Νίκη Βόλου (από τη Γ' Εθνική στη Β' και μετά στην Α2)ν με το ICBS (από τη Β' Εθνική στην Α2) και το ίδιο πέτυχε και με τη Δόξα Λευκάδας. Στο παρελθόν έχει δουλέψει ακόμα σε Ανατόλια και Ξάνθη.

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Πρίμορατς από τον ΓΣΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων 1928, ανακοινώνει την παύση της συνεργασίας του με τον κόουτς Μάριο Πρίμορατς. Δυστυχώς, λόγω ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος o κόουτς θα πρέπει να αποχωρήσει, έστω και προσωρινά, από τον πάγκο της ομάδας μας. Ο Μάριο είναι ένας άνθρωπος που ήρθε να βοηθήσει με τις γνώσεις του στη δυναμική επιστροφή του Γ.Σ.Λ. στο μπασκετικό στερέωμα και κοσμούσε με το ήθος του τα γήπεδα. Σύσσωμη η οικογένεια του Γυμναστικού του εύχεται να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημά του και να επανέλθει ταχύτατα για να συνεχίσει τον σχεδιασμό του στην ομάδα αλλά και στις ακαδημίες αυτής. Από πλευράς του ο κόουτς δήλωσε στη διοίκηση αλλά και τους αθλητές του ότι θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει το έργο του και να πετύχουν όλοι μαζί τον στόχο της ομάδας".

eleftheria.gr