noodles volos banner

Πολίτης: «Ευχαριστημένος από την ανανέωση»

Ο Βολιώτης Μιχάλης Πολίτης έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη της ανόδου της ΑΕΛ στη Β” Εθνική κατηγορία ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για να συνεχιστεί με τον καλύτερο δυνατό η πορεία της ομάδας και τη νέα χρονιά.

«Πραγματικά ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε μέσα στο παρκέ. Χρειαζόμαστε βέβαια ξεκούραση, καθώς η χρονιά που πέρασε ήταν απόλυτα απαιτητική, αλλά το συναίσθημα της δικαίωσης και της επιτυχίας που σημειώσαμε μας έκανε να τα ξεχάσουμε όλα. Σύντομα όμως θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί στις προπονήσεις και στους αγώνες, σε ένα νέο πιο δυνατό πρωτάθλημα. Αλλά κι εμείς θα είμαστε πιο δυνατοί» δηλώνει ο Πολίτης.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ δήλωσε: «Ήταν κάτι που θέλαμε και εγώ και η διοίκηση. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχαμε την τελευταία χρονιά, ενώ το κλίμα ήταν και πιστεύω ότι θα παραμείνει άριστο και την επόμενη περίοδο. Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΛ αποτελεί μία ομάδα με συνθήκες που κάθε παίκτης θα ήθελε να βρίσκει στον σύλλογο που αγωνίζεται».

larissanet.gr