noodles volos banner

Στην ΑΕΛ συνεχίζει ο Σάκης Κουτίνας

Μετά τις Σέρρες και τους Τιτάνες Παλαμά, επόμενος σταθμός στην καριέρα του Βολιώτη καλαθοσφαιριστή, Σάκη Κουτίνα είναι η ΑΕΛ. Η ομάδα της Λάρισας κινήθηκε χωρίς καθυστέρηση και έκανε δικό της τον 4ο σκόρερ του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, πραγματοποιώντας μία σημαντική κίνηση για το ρόστερ της ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε ότι τη νέα χρονιά η ΑΕΛ θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, αφού φέτος αναδείχθηκε δια περιπάτου πρωταθλήτρια.

Ο Σάκης Κουτίνας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Νίκης, απ’ όπου και αναδείχθηκε φτάνοντας να αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και με τους Ικάρους Σερρών. Μετά από το πέρασμα του την περασμένη σεζόν από τους Τιτάνες, τώρα θα φορέσει τη βυσσινή φανέλα της ΑΕΛ. Είναι ο δεύτερος Βολιώτης που θα αγωνίζεται φέτος στη Λάρισα, μία και ανακοινώθηκε και η συνέχεια της συνεργασίας με τον Μιχάλη Πολίτη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Σωματείου ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Σάκη Κουτίνα για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Ο Σάκης Κουτίνας αγωνίζεται στη θέση"3", ύψος 1.95, ηλικία 27, με εμπειρία από την Α2 και Β κατηγορία. Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια της Α.Ε.Λ. και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στην ομάδα μας».