noodles volos banner

Πάλεψε όσο μπορούσε η Νίκη στο Αγρίνιο

 

Με 85-65 ηττήθηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης στο Αγρίνιο από την τοπική ομώνυμη ομάδα, για τη Γ' Εθνική. Οι κυανόλευκοι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και το τελικό σκορ και η διαφορά δεν αντικατοπτρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια τους. 

Ο αγώνας στο Αγρίνιο ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση λόγω απουσίας γιατρού. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «πάτησαν» δυνατά στο παρκέ και με ένα σερί 6-0 έδειξαν από τα πρώτα λεπτά τις προθέσεις τους. Ο Βασίλης Καραϊσκος δείχνοντας ότι δεν υπολογίζει και πολύ στο ματς, ξεκίνησε τον Οικονόμου, αντί του Τσώλη, που θέλησε να τον ξεκουράσει λίγο, αφου σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια είχε φουλ συμμετοχές. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 23-10 και  όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι δεν θα είχε αγωνιστικό ενδιαφέρον, παρά μόνο για τους νεαρούς της Νίκης, που πήραν ευκαιρίες από τον προπονητή τους.

Το Αγρίνιο διατήρησε στο ρελαντί τη διαφορά στο σκορ και στη δεύτερη περίοδο. Οι κυανόλευκοι μείωσαν αρχικά σε 27-20, αλλά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 40-27 με τρίποντο των γηπεδούχων.

Στο δεύτερος μέρος η Νίκη μπήκε δυνατά και αρχικά κατάφερε να μειώσει στους οκτώ, τρία λεπτά σχεδόν πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Μάλιστα με κλέψιμο και καλάθι από τον Τσώλη πλησίασαν στους τέσσερις λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Τελικά όμως με τρίποντο στην τελευταία επίθεση τους οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι ανάσα για να ολοκληρωθεί η περίοδος στο 59-52. Η Νίκη με τους Τοκατλίδη και Κέτουλα να αναλαμβάνουν δράση στην τέταρτη περίοδο διατηρήθηκε κοντά στο σκορ. Ωστόσο στο τελευταίο πεντάλεπτο, η ομάδα του Αγρινίο πάτησε γκάζι και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος απέκτησε προβάδισμα 16 πόντων (74-58). Το τελικό 85-65 φανερώνει ότι η Νίκη πάλεψε όσο μπορούσε και άντεξε μέχρι εκεί που της έφταναν οι λύσεις της...

Τα δεκάλεπτα: 23-10, 40-27, 59-52, 85-65

Διαιτητές: Νάστος, Κουτσοδήμος

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Διαμαντάκος): Παναγιώτου 6 (2), Τρομάρας, Τσατάλας 16, Σταμούλης, Σταμουλάκης, Μήτσου 8, Γεωργούλας 20 (1), Μακρής 13, Γκόβας 22 (3).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Καραΐσκος): Τζίνης 9 (2), Οικονόμου 3 (1), Μαστοράκης, Τσώλης 17 (1), Λατσίνογλου, Τάσσος 23, Κέτουλας 9 (1), Τοκατλίδης 4.

 

Last modified onSunday, 14 December 2014 19:18