noodles volos banner

Μαυρομιχάλης: «Υπέρ πάντων αγώνας»

Εξαιρετικά κρίσιμος για το μέλλον της ομάδας και για τη συνέχεια της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών, είναι ο αγώνας με τη ΧΑΝΘ, που δίνει η Νίκη το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Οι κυανόλευκοι που βρίσκονται στις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού, χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη απέναντι σε μία ομάδα που φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μετά από μία προβληματική προετοιμασία μέσα στις γιορτές, λόγω της αποχής των παικτών για τα οικονομικά θέματα που υπάρχουν, ο Φώνης Μαυρομιχάλης και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση στην έδρα τους και να προσθέσουν ένα υπερπολύτιμο ροζ φύλλο στο ενεργητικό τους.

Ο Βολιώτης τεχνικός μιλώντας στο magnesiasports χαρακτήρισε το παιχνίδι υπέρ πάντων αγώνα, κάτι που φυσικά έχουν αναλογιστεί και οι παίκτες του: «Η ΧΑΝΘ είναι μια δυνατή ομάδα, που κρατάει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό. Παίζουμε στην έδρα μας και αναμφίβολα μπορούμε να κερδίσουμε. Είναι υπέρ πάντων αγώνας για εμάς αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε για πολλούς λόγους και πρώτα απ’ όλα για να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία».

Ο Φώνης Μαυρομιχάλης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιάννη Καραβασσάνη, ενώ αμφίβολος είναι ο Λευτέρης Στάμος.