noodles volos banner

Πέντε αγωνιστικές χωρίς... Νίκη

Σε άσχημη βαθμολογική θέση βρίσκεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου και όσο οι αγωνιστικές περνούν, τόσο τα πράγματα δυσκολεύουν γι αυτή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ. Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν με υψηλές φιλοδοξίες το πρωτάθλημα. Μπορεί στόχος ανόδου να μην υπήρχε, αν μη τι άλλο όμως, όλοι περίμεναν ότι θα πραγματοποιούσαν μία άνετη και αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, που θα έθετε τις βάσεις για τις επόμενες σεζόν.

Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν συμβαίνει, με τη Νίκη Βόλου να κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό αν συνεχίσει έτσι… Με δύο νίκες και έξι ήττες απολογισμό στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, οι κυανόλευκοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Ελευθερούπολη. Διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχοντας στο παθητικό τους 646 πόντους, αλλά το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι δεν μπορούν να κερδίσουν εδώ και πέντε αγωνιστικές. Η ήττα τους στην Κατερίνη ήταν η πέμπτη συνεχόμενη, ενώ η τελευταία νίκη τους καταγράφηκε στην Κοζάνη απέναντι στον ουραγό Ηρακλή πριν από ενάμιση μήνα και συγκεκριμένα στις 26 Οκτωβρίου. 

Το παιχνίδι με το Άργος Ορεστικό την επόμενη Κυριακή στη Νέα Ιωνία αποκτά τον χαρακτήρα τελικού για τους κυανόλευκους… Το ροζ φύλλο κρίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη για να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών και να καταφέρουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους, ώστε να απομακρυνθούν τουλάχιστον από τις επικίνδυνες θέσεις.