Logo
Print this page

Μειώθηκε στους πέντε μήνες η ποινή του Γιαννακόπουλου

Σε πέντε μήνες μειώθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. O ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αρχικά είχε τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο λόγω σχολίων του στο Instagram, αλλά ύστερα από έφεση που έκανε η ποινή του έπεσε στους πέντε μήνες. Πλέον αναμένεται η αντίδραση των "πράσινων", καθώς όπως είχε τονιστεί επανειλημμένως ο Παναθηναϊκός Superfoods περίμενε την πλήρη διαγραφή της τιμωρίας.

Η ανακοίνωση της EuroLeague αναφέρει:

"Ο Δικαστής Εφέσεων της EuroLeague την Τρίτη εξέδωσε απόφαση σχετικά με δημόσιες δηλώσεις που απευθύνονται στους φιλάθλους της Εuroleague, οι οποίες έγιναν από τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο του Παναθηναϊκού Superfoods Athens.

Παρά το ότι απορρίφθηκε το αίτημα για την πλήρη απαλλαγή της ποινής απαγόρευσης ενός εισόδου εισόδου στον κ. Γιαννακόπουλο, ο δικαστής προσφυγών τροποποίησε την τιμωρία και μειώθηκε σε πέντε μήνες, προσθέτοντας πρόστιμο. Η απαγόρευση θα ισχύσει από την ανακοίνωση της αρχικής απόφασης τις 5 Φεβρουαρίου έως και τις 30 Ιουνίου 2018, δηλαδή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Επίσης, το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει ο κ. Γιαννακόπουλος είναι 60.000€.

Η τιμωρία αφορά παραβίαση του άρθρου 24,1 του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague, το οποίο αφορά δημόσιες δηλώσεις που προκαλούν ζημιά στα συμφέροντα της διοργάνωσης".

 

Last modified onTuesday, 27 February 2018 18:42
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]